Moduláciu OFDM asi 128 bodu IFFT

A

aifi

Guest
Ahoj ... Mám niečo opýtať každý ... Ak chcem navrhnúť vysielača OFDM pre aplikáciu ZČU, tak som sa trebárs 128 bodu IFFT. Pre IFFT, 100 bodov za dáta, zvyšok sú pre ochranný interval a cyklické predpony. To znamená, že potrebujeme 100 QPSK signály vyčerpať napr zadávanie dát do IFFT to, je to pravda?

Áno, ale treba pridať ďalších 28 núl, aby sa vypočítal 128 bodov IFFT, po ktorej sa môžete pripojiť ochranný interval a cyklické predpony.

CP sa nezapočítava do 128. Je pripojený po operácii IFFT.

pokiaľ viem, výstup QPSK je sínusová vlna, takže výstup bude čerpadlo do sériovej na paralelný prevodník, je možné navrhnúť sériového na paralelný prevodník pomocou Verilog? preto, že z mojej základné znalosti, výstup z paralelného prevodníka bude presne nula alebo jedna, skôr než sínusové vlny? Tu je recept na QPSK: V = Asin [2 * pi * ft + @ (t)]

skúste použiť tento príkaz V = Asin [2 * pi * ft + @ (t)]

0 - 14 null, 100 údajov a 114 až 128 null. CP pridať po ifft.

CP, ktorý znie IFFT a sériové a paralelné konverzie. To znamená, že CP chráni rám OFDM, nie je modulovaný symbol. S pozdravom, Carlos

Ahoj .. pozri Eric Cosby je MATLAB program (ale to je založený QAM) .. jeho dobré .. pridal som cyklické rozšírenie, pretože on to neurobil .. ale v tejto chvíli nemám ho .. ifft / FFT výber veľkosti je požiadavka nie. dopravcov na použitie .. U musieť upraviť kryt signálu podľa toho ... Regrds Naveed

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back