Mobilný telefón nabíjačka batérie vždy pripojený k telefónu

P

polarized

Guest
Ahoj, mám v pláne používať mobilný telefón v konkrétny druh aplikácie. To musí pracovať po celú dobu a nie je prevádzkovaná človeka, ale slúžia v automatizovaný systém s mikrokontrolérom. Môj problém je napájanie telefónu. Je to dobrý nápad nechať nabíjačku (220V alebo automobilový verzia) po celú dobu pripojenia k mobilnému telefónu, alebo by bolo lepšie nápad, odpojiť batériu a napájanie telefónu iba nabíjačku? Existujú niektoré možné negatívne vedľajšie účinky, a ak je nabíjačka batérií je vždy spojený s mobilným, myslím vykurovanie nabíjačky, alebo niektoré účinky na batterys alebo čokoľvek iné ... Ide.

Ak používate nabíjačku, ktorý bol dodaný s telefónom nebude preplatok batérie. Neznámou je, čo robí, ako sa akumulátor vybije. Mali by ste konzultovať pokyny alebo výrobcu zistiť, či to bude nechajte batériu ísť mŕtve, alebo či to bude mať to nabitý. Niektoré nabíjačky vypne, keď je dosiahnutá plného nabitia.

Batéria bude mať určite videl jeho posledné dni, ak necháte ponuky pripojenie. Nabíjačka je len transformátor AC-DC. Že jeho najlepšie, aby sa niektoré úpravy telefónu, aby použiť priame jednosmerný prúd. Element7k

Telefón musí mať regulátor nabíjania batérií, ak používa Li-Ion batéria. Nebude žiadne problémy pri odchode z napájania pripojených po celú dobu. By, cube007

Dobrý deň, pokiaľ ide o nabíjaní batérie ovládača, kde by som mal očakávať, že nájde to: vnútri nabíjačky alebo do mobilného telefónu sám? Chcem experimentovať na Siemens MT50 telefónu alebo podobné ako sú telefóny, C45, C35 atď .. Je tam zlý vplyv na nabíjačke, pretože sa zrejme, že stratí moc, alebo keď je nabitá batéria sa vypne? Ide.

Dobrý deň, polarizované, viem, že Regulátor nabíjania mobilných telefónov Siemens sú alsways vnútri telefónu. Jediné, zapojte napájanie telefónu pri nabíjaní to. Ospravedlňujeme sa, ale neviem, viac o technológii nabíjania. By, cube007

Viete, že je možné kontrolovať stav nabitia batérie Svätodušný niekoľko jednoduchých AT-príkazy? Potom sa môžete odpojiť a znovu pripojiť nabíjačku batérií, kedy batéria dosiahne určitého% poplatku (napr.: pripojte na 5%, odpojte na 95%). Všetky Si3m3ns telefóny, ktoré chcete použiť mať príkazy, ktoré potrebujete na vykonanie úlohy, nepýtajte sa ma, čo to je, hľadanie AT príkazy pre GSM referencie, som si istý, že ak pracujete na telefónoch GSM, viete, tohto dokumentu. Všetko najlepšie

Naozaj je potrebné zistiť, aký druh Better máte ako prvý. Lítium Polyméry môžu byť účtovaný / dobiť určitý počet krát, ako budú musieť byť zmenené. Väčšina mobilných telefónov, preskúmal som si NI-MH. Veľa šťastia

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back