MIMO implementácia systému pre OFDM

S

srksp

Guest
Ahoj všetkým, snažím sa implementovať MIMO pre systém OFDM. Neviem, ako by som mal vytvoriť kanál matice. a aký druh algoritmu dekódovania použiť. Bolo by veľmi užitočné, keby niekto mohol urobiť predstavu o tomto. Myslel som, že použitie systému 2x2.

Dobrý deň, [quote = srksp] Ahoj všetkým, snažím sa implementovať MIMO pre systém OFDM. Neviem, ako by som mal vytvoriť kanál matice. a aký druh algoritmu dekódovania použiť. Bolo by veľmi užitočné, keby niekto mohol urobiť predstavu o tomto. Myslel som, že použitie systému 2x2. [/Quote]. Prvá časť otázky ur. Obvykle považujeme MIMO kanála maticu ako nulovú strednú kruhovo symetrický komplex gaussian (ZMCSCG) náhodné veličiny, takže u môžu vytvárať v prostredí MATLAB tomto zložitom náhodnej veličiny veľmi ľahko jedným príkazom ako je uvedené nižšie:>> komplex (rand (priemer, rozptyl, NT, NR), rand (stredná hodnota, rozptyl, NT, NR)) naozaj nemôžem dostať druhú časť vašej otázky. Čo u mysli algoritmus dekódovania? Najprv musíte kódovanie signálu pre prenos. Ale nie som si istý, čo u naozaj chcú pre druhú časť, plz vysvetliť nás môže byť môžeme pomôcť pri trochu viac. Na zdravie MAK

1. Kanál Matrix: Verím, že sa snažíte o vybudovanie systému, MIMO s Tx a Rx. Môžete si vytvoriť jednoduchý AWGN kanálu, môžete pre tento MATLAB. Výsledné matice kanálu vás nemusí vzťahovať na signál Tx. V prijímači môžete použiť vytvorený kanál matice! 2. Pre MIMO dekódovanie, ak robíte ako pracovňa / pochopenie účelu môžete použiť BELL Lab V-BLAST algoritmu.

Ahoj mkhan a itdl, vďaka za vaše príspevky. To mi dosť pomohli

o MIMO u nájdete informácie v knihe Základy bezdrôtovej komunikácie Pramod Viswanath a D. Tse

[Quote = m_ratheesh_k] Pokiaľ ide o MIMO u nájdete informácie v knihe Základy bezdrôtovej komunikácie Pramod Viswanath a D. Tse [/quote] Ahoj Základy bezdrôtovej komunikácie v Pramod Viswanath a D. Tse e knihy avilable všade

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back