MIM meranie kapacity (jednoduchú otázku)

M

mfarhan1

Guest
Ahoj všetci ja sa snažím, aby sa kovové izolačné kovových kondenzátorov pomocou hybnosti, len malý problém som stojí, je, ako zmerať jeho kapacitu s výsledkami v parametroch S, som pomocou reaktívne časť S21 pre meranie kapacity, je to správne! Po druhé, ako som mohol využiť S hodnotu parametra pre optimalizáciu kondenzátora, impedancia hodnota nie je k dispozícii v optimalizácii, takže som si je hodnota parametra S,

použitie S11 a pozemok je v grafe Smith, sa u nájsť impedancia khouly

Prosím, pozrite sa kondenzátor je pripojený medzi port 1 a 2 a medzi port 3 a 4, teraz chcú poznať hodnotu kondenzátora s S parametrami, viem, že to môže byť kontrolovaný s reaktívnymi časť impedancie, ale ktorý z nich S11 alebo S21 , v skutočnosti moc z prístavu jeden je spojený s portu 2 a 3, tak mi prosím povedzte, ktorý parameter sa dá hodnota kapacity

[Quote = mfarhan1] Dobrý deň všetkým Snažím sa, aby kovové izolačné kovových kondenzátorov pomocou hybnosti, len malý problém som stojí, je, ako zmerať jeho kapacitu s výsledkami v parametroch S, som pomocou reaktívne časť S21 pre meranie kapacity, je to správne! Po druhé musím optimalizovať, takže ak S21 na 5GHz je 0.282/-117.839 Ako previesť do zložitých S21, čo je 0,685-J0 .371, [/quote] Prečo ste 1-portový siete. Potom preveďte S-časti k Y-par. C = Im (y) / Omega.

@ Wlcsp Ako som mohol jeden port pre sieť na obrázku hore? Ale máte pravdu, aj môže jeden port zariadenia, kondenzátora, s krátkymi na druhom konci. Ale ako som mohol optimalizovať s výsledkami parametra S, spomenula som si S11 údaje, ktoré nie sú impedancia hodnotu!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back