Mikrovlnné kancelária tutorial

E

erdem352

Guest
Ahoj všetkým, musím simulovať mikropáskové antény v mikrovlnnej úradu, ale neviem nič o softvér. Mohol by niekto prosím pošlite mi návod na túto tému. Vďaka. PS: I dont mať prístup k príručke alebo v Pomocníkovi online dokumenty na oficiálnych stránkach

Myslím, že keď si stiahnuť 30 dňová skúšobná verzia, bude mať súbory pomocníka. VEĽA ŠŤASTIA

Vďaka za Vaše dovoliť h.faiad. Tiež som tento dokument, bohužiaľ to doesnt povedať niečo o antény. Aj apreciate Ak má niekto podobný dokument, ale na antény s kancelárskymi mikrovlnnej rúry. ide.

Dobrý deň, Erdem, nájdu v prílohe prezentácie je veľmi jednoduché a jednoduché kroky k vytvoreniu Patch Microstrp Antény analýzy pomocou AWR mikrovlnnej Office 2004 ... Mimochodom, ktorý MWO verzii vašou pomocou? --- --- Manji

Tiež spojený so všeobecne filtrov tutorial pomocou mikrovlnnej Office

Ďakujeme, že ste Manjunatha Aj appraciate dokumentu. Dúfam, že som schopný modelovať anténu, ale Nie som spokojný s výsledkami. Snažím sa získať výsledky pre malé vedenie antény, ale každý výsledok je skoro rovnaký. Je doesnt naozaj jedno, či aj ja používam čistý uhlík ako radiátor. Tak, teraz sa snažím dostať výsledky riekou, ale neurobil ani skvelú prácu. Máte nejakú predstavu, prečo tieto softwary nepodporujú analyisis nízke vodičov. vďaka a pozdravom Erdem

Ahoj ja som nový MWO a som povinný navrhnúť a simulovať mikropáskové BPF implentation pre účely. Súbor pomocníka v softvéri iba pomôcť bit. Vie niekto z akéhokoľvek iného materiálu (návody, design sprievodcovia, prezentácie atď), ktoré môžu pomôcť? Jo ide

sena Manjunatha_hv Ďakujeme moc, dokumenty boli veľmi dobré pre mňa ako nový MWO

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back