mikropáskové anténny sústavu: podávanie návrhu siete

H

hf1357

Guest
Vážení Rozhodol som sa navrhnúť mikropáskové anténny pole s 256 (16 * 16) prvky. Aj výber firemných typ kanálu, ale neviem, ako impelement tejto štruktúry. Prosím, pomôžte mi. S pozdravom

Existuje veľa literatúry pre Thar aj miesto Ansoft mnoho príkladov, ktoré sa snažia, aby

ULL nájdete veľa literatúry aj z vyhľadávania na Google ..

u mať za úlohu vytvoriť delič výkonu v troch vrstvách: 256 prvkov u musieť rozdeliť na 4 kvadranty každého kvadrantu bude mať svoj vlastný výkon divízie n / L bude druhá vrstva sily divízie kŕmenie každého kvadrantu dúfam, že to dá nejaký nápad .. .. pri moci sa odkazovať na nejaké papiere alebo knihy bhartia Tomar a Bahl na mikropáskové antény

[Quote = hf1357] Vážení Rozhodol som sa navrhnúť mikropáskové anténny pole s 256 (16 * 16) prvky. Aj výber firemných typ kanálu, ale neviem, ako impelement tejto štruktúry. Prosím, pomôžte mi. S pozdravom [/quote] [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 11 sekundách: [/color] [/size] Vážení Rozhodol som sa navrhnúť mikropáskové anténny pole s 256 (16 * 16) prvky. Aj výber firemných typ kanálu, ale neviem, ako impelement tejto štruktúry. Prosím, pomôžte mi. S pozdravom

Ahoj, osamaokok: IE3D manuál (? Kapitola 11) je príkladom budovanie firemnej 16x1 kŕmenie mikropáskové anténny sústavu. Stavebné 16x16 je dosť podobná a to má napríklad súbor. Prosím skontrolovať. Ste schopní vykonať úplnú vlny EM simulácia na také pole, vrátane väzby na IE3D výbere správneho matice riešiteľov. Som z Zéland. Môžete poslať e-mail support@zeland.com Ak máte otázku na to sa snaží. Ide.

Hi Jian, čo je správne matice riešiteľ za 16x16 pole? pl

Ahoj, Plazma: Skúste GEMS-F. Je vynikajúca pre neho a zahŕňa všetky vzájomné spojenie. Môžete tiež skúsiť IE3D Fasta možnosť. To môže ušetriť viac pamäte RAM a čas. Však môže IE3D Fasta stratiť presnosť mierne. Vďaka!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back