mikrokontroléru základy ...

P

prashant_sharma

Guest
Dobrý deň, priatelia ... Mám projekt wherin musím použiť I2C sériová komunikácia na mikrokontroléru. Tento projekt sa mi správnej expozície pre procesory. Chcel som sa spýtať u všetkých ... , Čo je dobrá kniha začať s mikrokontroléry. 8051 alebo pic ... môže navrhnúť u dobrých kníh .... Ďakujeme Prashant

Dobrý deň, odporúčam vám nasledujúce knihy. 8051 (4. vydanie), v I. Scott MacKenzie, Raphael Chung-Wei Phan programovanie vstavaných systémov v C a C + + Michael Barr (teraz získate 2. vydanie tejto knihy, ktorá zahŕňa nástroje pre GCC) Kars

h ** p: / / www.edaboard.com/viewtopic.php?t=68702&highlight=mazidi skúste toto: D

U možno hľadať na webe o I2C (prvý u musieť pochopiť), potom napísať kód realizovať pomocou PIC alebo 8051 (oba sú dobré a jednoduché, ale mozete napísať kód pre pic rýchlejší - myslím, že) Tiež je možné u všimnite si, že niektoré z mikra majú vstavané moduly (HW) pre I2C

si môže sa bez soucecode zo siete a referenčné základný materiál o I2C a 8051, simulácie soucecode. Dozviete sa mnoho

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back