Mentor Calibre linux problém

O

okguy

Guest
Keď sa snažím spustiť kalibru, dostanem chybu: sed: Chyba pri načítaní zdieľaných knižníc: libc.so.6: nemožno otvoriť súbor zdieľaných objektov: Žiadny takýto súbor alebo adresár, ako vyriešiť tento problém?: Keď som LD_ASSUME_KERNEL = 2.4.1, mám: / bin / sh: Chyba pri načítaní zdieľaných knižníc: libdl.so.2: nemožno otvoriť súbor zdieľaných objektov: Žiadny takýto súbor alebo adresár

Dobrý deň, skúsiť nastaviť LD_ASSUME_KERNEL = 2.4.9 tiež. S pozdravom,

Nastavili ste premennou MGC_HOME? Je nutné nastaviť prvý, a tiež je potrebné nastaviť cestu do adresára bin pre calibre.once To sa deje nemôžete žiadne problémy .. Ak sa stále stretávajú s problémami, prečítajte si podmienky podpory pre linux verziu od učiteľa. Amarnath

libc.so.6 je potrebné, skontrolujte verzia pre Linux

Keď máte také problémy, je, že budete potrebovať libc, glib, Tcl, tk alebo gcc knižnice, ak ich máte, ale v inej verzii, snaží sa, aby symbolický link: ln-sf "/ usr / bin / libraryyou majú "" / usr / bin / libraryyouneed "kalibru nemá problémy s jadrom 2.6. Mám ICflow2006 s calibre2005 a pracuje bez problémov v Debiane Etch.

Nakoniec som vyriešil tým, že komentuje v súbore calibre.env riadky: export LD_ASSUME_KERNEL = 2.4.1 ... Aj preto, že použitie RHEL5. A teraz ... to funguje!:

Dobrý deň, môžem sa spýtať, aká verzia Calibre Nainštalovali ste na RHEL 5? Moje školské servery verzia 2006, ale to nefunguje na RHEL 4 a musím ssh na Solaris serverov. Myslíte si tiež Cadence IC 5141 nainštalované v systéme? Ďakujem. CKT

Jo, to je Calibre 2006-1. Niekedy pred Nainstaloval som to na RHEL 4 bez akýchkoľvek problémov. Spustite IXE súbor, nastaviť MGC_HOME, LM_LICENSE_FILE, PATH, štart licencie a užívať si. ::

Dobrý deň, ďakujem Vám za Vašu odpoveď. Vedeli, že tí "libgcc_s.so.1 musí byť inštalovaná na pthread_cancel prácu" chybové hlásenie? Takže verzia 2006 je úplne poriadku RHEL5? Má Calibre PEX prácu? V mojom prípade, PEX nefunguje na RHEL4. To bežalo na pol cesty, potom sa zastavil, bez toho, aby dokončenie a dal mi vyššie uvedené krvavé chybové hlásenie. Konžskej demokratickej republiky a LVS fungovať hoci. Vďaka. CKT

Ahoj, okguy Kde je calibre.env? Aj Cann't nájsť vo svojom inštalačnom adresári. vďaka

Možno, že v dôsledku systému Linux, takže si môžete skúsiť nainštalovať lib.so.6 do tohto systému, alebo skúsiť inú Linux

Zistil som, že ďakujem vám, ale keď som otvoril webové stránky pomôžu pri cdsdoc, tam je tiež massege ako nasledujúce: Copyright © 2000-2003, Cadence Design Systems, Inc libgcc_s.so.1 musí byť nainštalovaný pthread_cancel prácu niekto môže pomôcť ma! Díky moc

Dobrý deň! Používam Calibre na RedHat 5.0. Premenná LD_ASSUME_KERNEL = 2.4.1 nastavenie nie je možné! Preto je scenár kalibru bola opravená. Calibre v2005.3_6.10 Linux 2.6.18-8.el5 $ MGC_HOME / PKGS / calibre_base.ixl / bin / calibre_env nahradiť "LD_ASSUME_KERNEL = 2.4" na "LD_ASSUME_KERNEL = 2.6.18"

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back