Meškanie v dizajne, keď vložíme MUX / demux??

Y

yesme @

Guest
I 'som počul, že to bude stratená veľká meškanie pri dátové cesty majú MUX / demux.I to, čo to stojí určité meškanie, ale to nie je vec, že je príliš veľa.

Niektorých prípadoch to vyzerá ako AND, OR brány?

Môže niekto vysvetliť tento problém?

Všetky brány pridané žiadne ceste pridá meškanie.Či meškanie pridanej prijateľné alebo nie, závisí na špecifikácii a požiadavkám vášho návrhu.Ak je návrh funkčnosti potrebujú multiplexery potom musíte mať tak ako tak.

pridanie mux alebo demux alebo brány prinesie určité meškanie.svoje nevyhnutné.

v prípade, že omeškanie má za následok porušenie načasovanie, potom obmedzenie, že cesta, ako multicycle cestu.Added po 39 sekúnd:
pridanie mux alebo demux alebo brány prinesie určité meškanie.svoje nevyhnutné.

v prípade, že omeškanie má za následok porušenie načasovanie, potom obmedzenie, že cesta, ako multicycle cestu.

Oneskorenie nie je veľký problém v asynchrónne design.Ale pre synchrónny návrh, to je vážny problém.Spočítajte všetky oneskorenia, pokiaľ ide o jeho maximálnej hodnoty (zvyčajne zariadenia bude mať min, max a typické oneskorenie), a preto vyberte hodiny.

S pozdravom.

Kto môže ukazovať na mňa usmernenia desing na multiplexer alebo Demultiplexer?Som docela nového na túto tému ..a tam sa stretla vo svojej reťazca (a musel vysporiadať s niektorými ďalšími prvkami ...) Chcel by som vedieť, aké sú najviac náznaková parametre charakterizujúce tento prvok ...

Vďaka vopred za Vašu spoluprácu.

Lupin

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back