MBF200 snímač odtlačkov prstov

M

maibarrene

Guest
Zdravím všetkých,

Som pracujúci v proyecto o odtlačok zodpovedajúce.I zachytávanie odtlačkov prstov pomocou senzorov Fujitsu MBF200.Avšak, ja som bol s určité problémy pri práci s ním.Môže mi niekto povedať, čarodejnice sú odporúčané hodnoty pre inicializáciu registrov snímača odtlačkov prstov?

Děkuji moc vopred,

Maitane

Hi maibarrene

MBF200 je pomerne zložitý a citlivosť v závislosti na 3 registrov.Opýtajte sa Fujitsu majú reprecentatioves Myslím, že vo Veľkej Británii.Majú špeciálnu povrchovú popisujúce tento prameň, ale já to nie je presná pravda!

kali
www.dsp-bg.info

PS.Prečo don'y pokuse ďalšie čidlá?

Ďakujem vám za vaše kali rýchlou odozvou.

Vlastne som bol asigned tohto senzora, to nebola moja voľba.Sa mi podarilo získať nejaké odtlačky prstov, ale niekedy mám obraz je rozmazaný (rovnakým VHDL vodič, ktorý som urobil) a ja jednoducho nedokážem pochopiť prečo.Má niekto už tento?

Vďaka,

Maitane

hej! Snažil som sa inicializáciu snímača ... prerušenie pin ide nízky, keď je prstom umiestniť a stav posledné 2 bity registra sú kontroly c reflecte na p0, p1 kolíky čidla ... ale nie som schopný čítať registre snímače ... plz help!

Kód:hej! Snažil som sa inicializáciu snímača ... prerušenie pin ide nízky, keď je prstom umiestniť a stav posledné 2 bity registra sú kontroly c reflecte na p0, p1 kolíky čidla ... ale nie som schopný čítať registre snímače ... plz help!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back