MATLAB kód pre simuláciu FDTD

ktorý kód, ktorý chcete? Prosím napíšte jasne. MATLAB kódy sú k dispozícii na mnohých internetových stránkach

[Quote = zhh309sx] Môžeš mi dať svoje MATLAB kód? My Emai je zhh309 (at) sina.com.Thank moc! [/Quote] chceš MATLAB kód pre elektromagnetické alebo anténu?

Dobrý deň Vážení zhh309sx! Mám FDTD, Anténa analýza, syntéza a elektromagnetické antény MATLAB kódy. Bol by som rád, aby vám pomohol s nimi. Prosím, povedzte mi, ktorý z nich chcete! Vďaka!

[Quote = Mansour_M] Hi Vážení zhh309sx! Mám FDTD, Anténa analýza, syntéza a elektromagnetické antény MATLAB kódy. Bol by som rád, aby vám pomohol s nimi. Prosím, povedzte mi, ktorý z nich chcete! Vďaka! [/Quote] Ahoj si u nejakej kód, ktorý môžete nájsť antény akýchkoľvek vedľajších široké a endfire s ohľadom

[Quote = PPA Haider] Ahoj si u nejakej kód, ktorý môžete nájsť antény akýchkoľvek vedľajších široké a endfire vzhľadom [/quote] Dobrý deň Vážení PPA Haider! Aj za predpokladu, nejaké MATLAB kódy. Sú založené na mamu a všetko okolo antény. Nie som si istý, že sú to, čo naozaj chce. Prial by som si, pomoc! Vďaka!

Môžem mať EM kódy? Potrebujem kód popisujúci optické vlákno. alebo nejakú radu na to. tnx

Vážení Mansour_M! Ďakujem vám! Musím FDTD kód fotonických kryštálov o vlákna. Už ste FDTD kód napísaný Dr.Guo S? Ďakujem vám!

Ahoj To je vasikaran, Iam robiť ME v Indii, som teraz robí môj projekt v FDTD, môžete schopní pomôcť mi v simulácii anténa pomocou FDTD s PML v 3D. Čakám na vaše odpovede s ohľadom Vasikaran [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 minút: [/color] [/size] Ahoj To je vasikaran, a môj e-mail ID je "vasikaran.tce @ gmail.com" [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 2 minútach: [/color] [/size] Ahoj To je vasikaran, Iam robiť ME v Indii, som teraz robí môj projekt v FDTD, môžete schopní pomôcť ma simuláciu anténa pomocou FDTD s PML v 3D. A môj e-mail ID je "vasikaran.tce (at) gmail.com" Čakám na Vašu odpoveď S pozdravom Vasikaran

Hi Vážení zhh309sx! Mám FDTD, Anténa analýza, syntéza a elektromagnetické antény MATLAB kódy. Bol by som rád, aby vám pomohol s nimi. Prosím, povedzte mi, ktorý z nich chcete! Vďaka
Ahoj Mansour, mám prácu anténa Analýza a FDTD, mohli by ste mi poslať váš kód? Môj e-mail ahmetsefer@gmail.com Díky moc!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back