Manuálne alebo automatické smerovanie, smerovanie v PADS logiky

L

=lei=

Guest
Ahoj všetkým, úvod: ja som začiatočník, pre použitie PADS logiky, Rozloženie a Router. Musím predložiť svoj projekt (SDIO kartu), ktoré tento týždeň. Radi, keď niekto môže dať nejaké nápady a riešenia pre moje pochybnosti. Ďakujem vopred. Situácia: Ja používam Router pre automatické smerovanie. Ako som sa môj návrh zapojiť do ENE (CB714), IC a tam je mnoho sietí, sú v tomto unroute IC. Po ceste auto, tam je len 70% dokončený. Zvyšok z 50 sietí musím cestu ručne. Ako začiatočník, len som si dokončiť asi 20 ďalších sietí. Zvyšok stále unroute. Čo sa snažím: Môj návrh je 4 vrstvy. Snažil som sa VIA vloženie. stopa je 8 mil Sk. Snažil som sa nahradiť komponenty. = = LEI

Dobrý deň, ako začiatočník, to nie je vôbec dobré praxe ísť na autorouting, mali by ste si smerovanie ručne, teraz. Najprv sa snaží cestou všetky dôležité (dôležitý signál) signály ručne, potom si môžete auto cestu zvyšku signálov Týmto spôsobom si môžete skontrolovať možnosti smerovania a navyše je možné nahrať stopy, potom to bude jednoduchšie pre autorouting . Nezabudnite si vždy cestu kritické signály najprv ručne, skúste to, môžete vidieť rozdiel v smerovaní. S pozdravom Ramesh

Manually smerovanie je lepšie, než keď autorouting ur riešenie s vysokou rýchlosťou signály.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back