Macraigor wiggler + OCDemonLibRemote.

N

news

Guest
Nowy klient pocztowy Mozilli zawiera wspólny kod z programem pocztowym opracowanym przez firmę specjalnie na potrzeby francuskiej armii. Thunderbird 3 można pobrać z naszego serwisu.

Read more...

Ahoj, chcel by som použiť adaptér s wiggler OCDemonLibRemote program, ktorý má previesť z GDB sériového protokolu JTAG príkazy pre Macraigor wiggler pripojený na port LPT. To jednoducho znamená adaptér LPT 5V na 3,3 V na doske, ale ja nemám. Aj tryed postaviť z rôznych schém schmatol zo siete, ale nikto funguje dobre. Pri pohľade na paralelný port signály, keď sa pokúsi spustiť debugger, vidím, že aktívne signály sú úplne odlišné od tých, ktoré mali byť použité na schémy povedal som. Takže žiadne Hale prísť na to, že pinov (LTP strana) je veľmi cenený. Vďaka:), Stefano.

Oni vyhlasujú, že je kompatibilný s ... ale už som to skúsil a nefunguje to s OCDemonLibRemote. Vďaka, Stefano.

[Quote = sgracci] Oni vyhlasujú, že je kompatibilný s ... ale už som to skúsil a nefunguje to s OCDemonLibRemote. Vďaka, Stefano. [/Quote] Na prvý, skúšobný wiggler s OCD veliteľom!

Vďaka všetkým za podporu, obzvlášť BenKropp (kto mi dal odkaz na obrázok Macraigor PCB) a Bogdan (ktorý mi Orcad schéma!). Vďaka: D, Stefano. Prikladám aj keď niekto má záujem.

Ak chcete sgracci: Už ste DIY wiggler používa rovnaké pripojenie ako LPT wiggler OCDemon? ktoré schemetic používate?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back