Môžete definovať tieto MOS netlists?

H

hande.vinayak

Guest
Ahoj všetkým, ja som s nižšie uvedených zoznamoch MOS siete, môže niekto mi pomôže uvedomiť si to ...?, 1.What zariadenia to interpretovať? 2. V dialógovom môžeme použiť tieto? 3.What je zvláštny v týchto zariadeniach, ktoré sú formuláre MOS? (Odtok brána zdroj telo) Čisté zoznamy .. 1. v in PMOS avdd (v je vstupný PIN) 2. na na na NMOS avss (na je vstupnou PIN) 3. avdd avdd avdd avdd PMOS 4. avss avss avss avss NMOS 5. avss referencie avss avss NMOS (odkaz sieť) thnx.

[Quote = hande.vinayak] Ahoj všetkým, 1. v in PMOS avdd (v je vstupný PIN) 2. na na na NMOS avss (na je vstupnou PIN) 3. avdd avdd avdd avdd PMOS 4. avss avss avss avss NMOS 5. avss referencie avss avss NMOS (odkaz sieť) thnx. [/quote] 3. a 4, MOSFET je krátky. Myslím, že ak simulovať, bude chyba Accura pretože mosfet je všetko krátka. I dont think tomto okruhu je možné simulovať. -Evilguy-

Ahoj, ale tie MOS slúži ako fiktívne bez toho by to ovplyvnilo výkonnosť CKT. Len poznámka ABT ďalšie MOS, ktoré pôsobia ako čiapka. Thnx

Dobrý deň, áno, je možné, že oba budú fungovať ako regulácia napätia čiapky individuálne, ale problém je, nemôžem pochopiť, ako sa budete pripájať to CKT pre kontrolu kapacity dynamicky. Môže u dať nejaké informácie o tom, kde sa používa? Vďaka

Jo, to som použitie v PLL dizajne. Môžete mi povedať, aký je rozdiel medzi .. v in PMOS avdd a avdd v avdd PMOS avdd? Ak sú obaja formovanie spoločnej poľnohospodárskej politiky po tom, čo je význam každého? Thnx

Dobrý deň, PMOS SPP náskok pred kolegom NMOS na 1 / f šumu. Ak používate PMOS SPP spolu s n a bude izolovať časť bias z iných zariadení. Ale až mi je známe, aké zariadenie by mohlo byť (NMOS alebo PMOS), spojenie bude nejaká vec ako M1 node1 node2 node1 VDD PMOS L = w = node1 a node2 tvoria terminály mos SPP. Tento config je navrhnuté preto, že majú viac lineárny rozsah v porovnaní s tým, čo ste definovali. config, pretože to nebude mať vyčerpania režime prevádzky. Dúfam, že to zmaže! Vďaka

Môj drahý: prvej a druhej PMOS MOS ako ESD ochranu prístroja, ďalej je NMOS MOS kondenzátor, thirth a piate zariadenia, ako je aktuálna drez tank, vďaka, cchuang [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 2 minútach: [/ color ] [/size] moja milá: prvej a druhej PMOS MOS ako ESD ochranu zariadenia, piaty NMOS je MOS kondenzátor, treťom a štvrtom zariadenia, ako je aktuálna drez tank, vďaka, cchuang

Ahoj všetkým, môj názor je: 1. 2 diódy. diódy 3 N 4. dummy 5. kondenzátor

[Quote = electronXwork] Ahoj všetkým, môj názor je: 1. 2 diódy. diódy 3 N 4. dummy 5. kondenzátor [/quote] Súhlasím s Vami. 1,2 je dióda pre ochranu pred ESD. 3,4 je fiktívna MOS na porovnávanie. 5 je kondenzátor zaťaženie Vref, ktoré môžu viesť Vref konštantná.

Podľa mňa :---------- 1. PMOS sa bude správať ako dióda príkon bcoz ako brána a kanalizácie sú krátke, a ako brána a zdroj je tiež krátke, takže to bude na laways. 2. NMOS nikdy nebude na základe tejto podmienky bcoz ako brána a zdroj r tak krátke VG-Vs = 0, ktorá bude vždy menší ako 3 Vt. rovnaké ako bod 1 v VTO. 4. opäť rovnako ako bod 2 NMOS nebude fungovať. 5. v záťaži a zdroj R krátke a brána je na vyššej potenciál, takže to bude fungovať ako kondenzátor.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back