Môžete aktualizovať alebo preprogramovať operačný systém v PDA?

D

Dansk

Guest
SLT všetky, je možné aktualizovať alebo preprogramovať operačný systém v PDA (Palm OS, alebo WinCE)? Bye Dansk.

Samozrejme je možné, že takmer všetky PDA má túto funkciu.

SLT všetky, keby mal niekto Sony Clié ROM image, mám záujem!. Vďaka. Dansk.

Aj upgrade môjho Clie 300 z PalmOS 3.5.1 až 3.5.2 minulý týždeň. Žiadnu predstavu o Palm 4,0 co som nemohol si to zadarmo: wink:

Mám plnú 2002 aktualizáciu pre Ipaq, ale musíte mi dať miesto nahrať ako to je cca 16 Meg. dajte mi vedieť! Enigma460

Nejakú predstavu o HP Jornada (525,54 x. ..)? TIA Na zdravie: wink:

hai, predstavu, takže PDA zariadenia, tj hardware a portu OS: roll:: roll:. [quote = whorse] Samozrejme je možné, že takmer všetky PDA má túto funkciu [/quote]

Ahoj, možno je jednoduché aktualizácie pre Palm OS, ale to je ťažké pre WinCE alebo Pocket PC OS. ale možno chápete aplikácie Microsoft urobil v PPC, môžete aktualizovať sami, ale Microsoft sa nikdy robiť. OS PDA je naprogramovaný v okamihu, takže PDA musí mať spúšťací program pre aktualizáciu itself.so Ak PPC OS PDA nepodporuje túto funkciu, nie je možné aktualizovať. a keď príde nový OS, je potreba silnejší CPU, rovnako ako pre DOS 486, Win32 na 586, WinXP pre pIII.but procesor v PDA je veľmi ťažké aktualizovať.

To nie je EDA, po takejto žiadosti na PDA fóre. HC tému uzamknuté

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back