Môžem použiť Hotovo signál v FPGA obnoviť svoj návrh

Vďaka Bohu! Nakoniec som to caaaaaaaaaaatch: lol: Pracuje s UCF obmedziť: INST "meno signálu" INIT = hodnota, problém bol, že môj kód je založený MFŠ tak som definoval súčasný stav a ďalšie štátne žabky s nulami môjho iniciatívy (reset ) stav je definovaný ako nula v kóde! Ale keď som sa zmienila na syntetizátorové správy som našiel statment: (MFŠ bol realizovaný ako one-hot) V jednu horúcu, napríklad Ak máte päť štátov, ale creats 5 f / fs a kódovanie je 00001 00010 00100 01000 10000 áno, nie je tam žiadny "00000" Štát a všetky moje snaží sa inicializovať nulami! To je všetko, ja len chcem podeliť s vami, a tiež chcem poďakovať vám všetkým za vaše príspevky ... Viva elektróda :)

je possiple, ale ja donot Odporúčam, vždy som použiť iba Dané ako stavového signálu, podpísaná musí byť pullled až o 330 Ohm resister na VCC prípade využitia vritex časť. donot skrutku tento signál.

Ak používate Xilinx zariadenia stačí pridať nasledujúce vašej RTL, kde si vyhlásiť, prepadne sa snažíte nastaviť na určitú hodnotu INIT. Napríklad v Verilog: reg [03:00] your_flop / * syntéza xc_props = "init = C" * /; your_flop by mala byť inicializovaná na 'HC po konfiguráciu. thedog

Ja nespĺňajú túto otázku, keď som bol s použitím čip. ale myslím, že môžete využiť resetovacie obvod s dlhým resetu. a myslím, že programovanie pre FPGA by nemali toľko času. Ak nie, môžete využiť paralelné programovanie, ktoré môžete uložiť programovanie čas. skúsiť.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back