Môže to vytvoriť vlastný pohon pre vysokú bočnú MOSFET?

N

niks

Guest
Dobrý deň, som diskrétna Buck regulátor (12V na 5V), vo svojom dizajne. PWM spínací signál je generovaný z mikrokontroléru. Pri jazde vysokou bočné MOSFET (P / N) Chcel by som používať TPS2818 bráne pohon IC. My regulátor pracuje na 5V. Môžem kŕmiť to PWM TPS2818? Môže to vytvoriť vlastný pohon pre vysokú bočnú MOSFET? Niks

Tento IC prepína medzi: - pozitívne bude prah 2 / 3 Vcc - negatívne ísť hranicu 1 / 3 Vcc Pre Ucc = 12V, ktoré potrebujete ≈ 8V - nemožno vykonať vodič 5V .. Ale ak pôjdete Táto brána IC ovládač od jednej fáze menič s BJT + Vs pripojenie k 12V - môžete .. S pozdravom, IanP

Môžete navrhnúť iné IC pre túto aplikáciu? Chcel by som si kúpiť lacnejšie IC, povedzme menej ako 2 $. Mám PSoC controllet, ktorý generuje PWM teda 5V. Moje pripojenie CKT.

Môžete tiež vytvoriť ovládač na diskrétne BJTs .. viď príklad nižšie .. S pozdravom, IanP

To isté, čo som sa snažil spočiatku. Ale to nefunguje. Som riešenie niektorých problémov ovplyvnenie. Je to potrebné pre pripojenie PNP tranzistora kolektor MOSFET zdroj?

Ahoj IanP, totem brána obvodom funguje. Ale funguje len pre malé frekvenciu. Ak sa aj krmivá KHz, potom nefunguje. I dont vidieť žiadne prepínanie invertujícího tranzistora NPN. Niks

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back