Môže MPEG2 alebo MPEG4 video sa vysielajú IEEE802.11, g

C

cwcwecan

Guest
Dobrý deň! Vie niekto, v prípade, že sú vhodné riešenie pre digitálne video Sender? Nedávno som študovať, ak MPEG2 a MPEG4 Video je možné prenášať cez IEEE802.11 a IEEE802.11g Má niekto skúsenosti, že? Údaje maximálna rýchlosť je 54 Mb IEEE802.11 .... to je dosť pre prenos časovo obmedzená (v reálnom čase), MPEG2 a MPEG4? Vďaka!

Áno, je to možné tranmited stačí ajust množstvo dát bezdrôtové Sistem suports od

Myslím, že pre streamovanie MPEG dáta .... musíme čakať na 802.11e byť mimo ... V opačnom prípade je zvyknutý byť akékoľvek kvality vo vysokom preťaženiu siete. rgds

Áno, môže to byť, môžete odovzdať v multicast unicast spôsobom alebo spôsobom. a bandwiith použitie je DEPEND na snímač, môžete kódovať a poslať z nižšej prenosovú rýchlosť bitového toku. Samozrejme, ak nie sú k dispozícii žiadne záruky QoS na prenosové médium (802.11), potom to bude mať za následok preťaženie situáciu, jediným riešením je ako ethernet --- použiť RTSP. Aramis

Môžete použiť 802.11a prenos streamovaných dát pod podmienkou, že celá šírka pásma je používaný, že použitie len. tak 1-1 odkazu alebo režimu vysielania je možné. Videl som Atheros živé prezentáciu. spájajú dva notebooky s 802.11a. jeden sa chová ako hráč a druhý funguje ako displej. to je v pohode.

Prečítajte si prosím tento článok, ktorý diskusiu výkon 802.11a

Ahoj, zvyknutý RTP byť účinné pri zvyšovaní QoS pre bezdrôtové siete LAN. Ak je jej jediným 01:01 WLAN .. streaming .. žiadny problém. rgds,

Mal som šťastie u väčšiny kódované dátové prúdy MPEG-4 len pomocou 802.11b. Pre MPEG2 (DVD ripy), budete potrebovať o niečo väčšiu šírku pásma, takže buď použiť turbo režim 802.11b alebo 802.11g, aby to fungovalo. Robil som to doma po dobu najmenej jedného roka b rádia a posledných pár mesiacov s g a nemal žiadne problémy. Pozrite sa na www.videolan.org pre streaming riešenie.

chalani nejakú predstavu o tom, ako sťahovať MP4 (Quickstream kontajner) alebo MOV v pare nad RTSP protokolu ?????? Žiadny z populárnych nástrojov dokážu stiahnuť ako prúdy ......... Odkaz na príklad pod rtsp: / / a tijuana.ucsd.edu/branson/physics130a/spring2003/040903_full.mp4 Jednou z možností je otvorenie odkazu (RTSP nahradený h ** p) vo webovom prehliadači potom záznam pomocou "mov Rekordér 1.3 ", ale táto metóda nie je účinná ........ súbor takto získané nie je naozaj viditeľné .. to by film zle a obsahu ťažko viditeľná (ak je ur bližšie k zdroju výsledok je lepší) .. ....... Podiel "know how" v tejto oblasti je veľmi cenený. ďalšie informácie o tomto .......... HiDownload je možné stiahnuť iba audio (mp4a), nie však videa Zaujímalo by ma, prečo ....... PLZ zdieľať informácie v tejto veci ide o

Ľudí, požiadavka na prenos obsahu MPEG je tu treba chápať. Podľa ako 802.11 g max prenosová rýchlosť dát je považované, je to 54 Mbps surové dáta rýchlosti a nie obsah priepustnosť prenosovej rýchlosti, priepustnosť zjavne obsah prenosová rýchlosť bude nižšia, ako tento, a koľko to je, v priemere je to okolo 25 Mbps TCP a 27 Mbps UDP. Nie je to snáď dostatočný dátový tok pre prenos obsahu MPEG? verí, že to má byť. Pokiaľ ide o QoS je považovaný, 802.11e uvádza rôzne kvality kategórií, ktoré môžu byť podporované 802,11. Takže si myslím, že aj QoS a rýchlosť prenosu dát je splnené kritériá pre prenos MPEG obsah.

Ak chcete nahrávať video stream, môžete použiť veľkú open source softvér s názvom VideoLAN. Dúfam, že to pomôže

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back