Môže CST-MWS tela rukoväť list?

C

costox

Guest
Dobrý deň, V MWS-5, mám to msg pri simulácii rovinné dvojpól poľa pomocou nulovej hrúbke plechu: "plechového telesa budú ignorované." Google sa vrátil nič. Znamená to, že nemôžem použiť PEC nulové hrúbky konštrukcie (nekonečne tenký mikropáskové). Vďaka za pomoc.

Vďaka. Existuje spôsob, ako zamiesť krivku, ktorá nie je slučky a nie je rovinný). Ak nie, ako by niekto vytvoriť zakrivené povrchu? Díky moc.

V CST2006, môžete použiť metódu tetra zábere a frekvenčnej oblasti riešiteľ Ak chcete sledovať, ako zaobchádzať s list. S riešiteľ časovej oblasti, môžete iba sledovať, ako vybudovať solídny model. Napríklad musí 1oz mikropáskové vedenie je 0.035 mm a silné model. Každopádne, riešiteľ platí TST zjednodušiť veľmi tenký model, rovnako ako nulový tučný list. Takže sa nemusíte báť o hrúbke trasovanie, len to, ako budete chcieť.

Zamiesť cureve, ktorý nie je plannar alebo slučky, je nutné vytvoriť 3D krivky. K dispozícii je makro, ktoré za predpokladu, pridá skript, VB na zoznam histórie pre vás. Budete musieť upraviť to pridať svoje rovnice, ktorá popisuje teba krivky. Je to oveľa jednoduchšie, než to vyzerá

Vďaka asjade: V Design Studio CST, ktoré riešiteľ metóda (čase alebo intervale Domaine), ktorý je lepšie použiť pre 3D antény? Vďaka Gakusei: Získal som oblúk (podobne ako 1 / 4 kruhu), potom som sa snažil zamiesť to, že krivky, plochy, ale CST-MWS nedovolil, aby som. (-> Správa: nemožno zamiesť krivka nie je uzavretou krivku a nie je rovinný.)! Ja som hľadal všade na pomoc a Google, ale môžete si zamiesť Ani náhodou zakrivené-line v CST-MWS. Nie, ja nechcem, aby plot vojne a potom ho poraziť: Chcem zamiesť zakrivené-line. HFSS nesťažuje, keď zamiesť zakrivené-line. Čo asi tak zložité, rozsiahle JEDNODUCHÝ zakrivené-line (nie closed-loop) (napríklad zakrivené-line: parabola), ktoré CST nemôže robiť, ale HFSS môžu! xox

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back