Má niekto pokúsil LabVIEW 7 verzia?

S

Schaum

Guest
To je všetko. Chcel by som vedieť, že novú verziu LabVIEW sa naozaj nové a zaujímavé veci.

Tento softvér má výstup elektronické meracie prístroje a procesov s funkciami, ktoré užívateľ vyberie tým, že súbor blokov na grafické užívateľské rozhranie. Každý blok obsahuje matematické funkcie, ako je filtrovanie. Podrobnejšie informácie sú na webových stránkach Národnej Instruments. Môžete tiež požiadať o skúšobnú verziu programu.

Mám len obmedzené skúsenosti s laboratórne Ukázať 7 Express súčasťou Developer Suite Professional Edition ovládanie, ktoré je dodávané v balení 8 CD. Užilo LabVIEW 6.1 v minulosti som ešte radšej používať kvôli tomu, že bližšie zoznámiť s jeho usporiadanie, a spôsob, akým zobrazuje blokové schéma a pod Vi. Zdá sa, že to bude trvať nejaký čas, aby sa správne používať verziu 7. V súčasnej dobe, kedy som ho použijete radšej bežať v klasickom režime. Verzie 7 má niektoré príjemné vlastnosti, a ja mám len dotkli povrchu o tom, ako využívať efektívne. 2bulldog

Áno - veľmi dobré! [color = red] / Upozornenie # 1 - Nie "Ďakujem vám" správy! (Klug) / [/color]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back