Má ModelSim podporu SystemVerilog simulácia teraz?

ÁNO! SystemVerilog podpora (v Modelsim) začal vo verzii 6.1. Každá nová verzia od 6,1 opravil chyby a pridal viac SystemVerilog funkcií. Ako 6.2b, Modelsim podporuje väčšinu funkcií SystemVerilog je "design", a veľké množstvo overenie vlastností, ale nie všetko. Tiež použitie triedy, tvrdenie, a náhodné premenné, musíte si kúpiť "Questa" licencia vlastnosť - nie je zahrnutá v základnej licencii Modelsim! Tip: Stiahnite si Modelsim 6,2 g PE Student Edition zo stránok Modelsim je. Vrátane readme (sysvlog.txt) poskytuje presný (SystemVerilog) majú-list.

Ahoj, navrhnutý SDRAM radič SystemVerilog, simulované pomocou ModelSim SE 6.2b funguje to skvelé. Použil som takmer všetky konštrukcie, ktoré sú tam v SystemVerilog pre dizajn.

Dobrý deň! Najnovšia verzia modelu sim SE a PE verzia podporuje systém Verilog. U nich môžete získať od model.com Ďakujeme a zdravíme Deepak

Dobrý deň, ak je u plánuje využiť funkčné pokrytia a testbench automatizáciu funkcií systenverilog, mali by ste sa pozrieť na Questa, ktorý je nadmnožinou Modelsim. na zdravie

[Quote = deepu_s_s] Ahoj! Je Questa je produkt učiteľa? - Deepak [/quote] yesssss:) Questa je testbench automatizáciu, overovanie pokrytie riadený (CDV), tvrdenie, založené na overovanie (ABV), a na úrovni transakcie modelovanie (TLM).

Ahoj, chcem sa naučiť systém Verilog .. Kde môžem získať základné kódy .. Ako sa zoznámiť v jednoducho .. Teraz som Wokingu s Verilog (cdoing a simulácia) mi dať nejaké pokyny .. Vijay

questasim je enhancment z ModelSim. Každý môže mi ukázať, čo je detail diffirence?

Lepšie ísť Questa ... Táto verzia sa ma nájdeš je 6,2 ... Najnovšia verzia Questa 6.3 vyjde budúci mesiac ...: D

kto môže nahrať materiál o tom, ako používať SystemVerilog v modelsim.thanks

Dobrý deň! Mám niekoľko súborov PDF na systémové Verilog pre navrhovanie a overovanie. Ak je u potreba, môžem nahrať ju u .... ide o Deepak

Ahoj Deepak Plz sa zaviesť niektoré súbory PDF o systéme Verilog

Ešte nie je plne podporujú SystemVerilog, že podporujú iba časť funkcií sv.

Zatiaľ nie je plne podporujú SystemVerilog, že podporujú iba časť funkcií sv.
Mentor ponúka dve rôzne úrovne SystemVerilog podpory. Pre Modelsim PE / LE / SE, Verilog licencie vám Verilog a SystemVerilog (Design), podporu. SystemVerilog (Design) znamená jazykové konštrukcie pre synthesizeable-RTL. Ak chcete získať úplné SystemVerilog podporu (dizajn, tvrdenie, testbench), Mentor ponúka Questasim možnosť Modelsim / SE. To Questasim je samostatnou licenciu, a dodáva tvrdenie / testbench funkcie. Cadence má prenikavý je podobný. Myslím, že základné prenikavú HDL simulátora ponúka len základné SystemVerilog podporu. Ak chcete získať Systemverilog-assertions/testbench funkcie, musíte prejsť na Cadence "Simulator tím design" (alebo Elite Simulator).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back