Má elektromagnetická vlna má kríž-bod priestoru!

A

Ahmed Us

Guest
Budem sa do vás, ako túto otázku prísť do mojej mysle, teraz všetci vieme, námestie právom svetle

A2 r2 ^ 2
------ =------------
A1 r1 ^ 2

A1: plochy vyžarujúca plocha
A2: oblasť osvetlená plocha
r: vzdialenosť od pôvodu

Z vyššie uvedeného EQU.je nemožné, že pôvod oblasti svetla, ktoré majú byť nula!Tak to musí mať určitú oblasť!

Táto rovnica platí pre matematický model, ktorý môže mať bodový zdroj.Často vo fyzike jeden idealizovaný model sa používa pre situácie reálneho sveta, pretože výsledky sú dosť blízko, aby merané ty pre zamýšľané situácii.

Elektromagnetických vĺn je pomerne zložitý model pre vlnovej rovnice pre fotóny najlepšie opísať pomocou Maxwell rovnice, takže je možné, že cez-bod, ale to samo o fotón nemá plochu prierezu alebo tak, myslím.

Vážení Ahmed
práve teraz vaša otázka sa zdá byť nezmyselná, pretože je založená na veľmi starých geometrická optika, ktorý je zastaraný, ktoré elektromagnetickej teórie.Však obsahuje aj tak hlboký význam, ak žiadajú o pôvode z EM vĺn a odkiaľ eminates.Vzhľadom k tomu, že do súčasnej doby,
a to aj na môj najnovšie poznatky, nikto naozaj uvedenom prípade, že elektrón alebo
tzv fotónov alebo fictous ďalších mnohých častice majú OBJEMOVÝCH tak a tak.A v Amr M. Selim 's Jednota teórie, ako ja viem, že v súčasnej dobe je elektrón je modelovanie ako bod, častice, ktoré môžu interagovať s EM žiarenia v regióne okolo neho.Napriek tomu z mojej vlastný názor, že môžu ukázať, že elektrón môže mať objem vlastného odstránenie hustota energie jedinečnosť na jeho pozíciu v priestore.

Je dotazem platnú otázku.

V drôtu (nech hovoria gulatý drôt len pre zjednodušenie) signál cestuje na 1GHz (stále napríklad!) Podľa vzorca koži účinkom EM vlna cestuje do určitej 2mm nechať hovoriť do hĺbky od povrchu dovnútra centre dirigent.

Teraz povedzme zvýšiť frekvenciu do 9GHz.Čo sa stane?Kože hĺbky bude menej.Takže kríž-bod priestoru EM vĺn v drôtu vodiče je menšia.

Mám priložené obrázky.Nepokúšajte sa na mňa naštvaná.Nie som umelec, ale snad by jasné, čo sa rozumie pod kožu účinkom.

Všetko je drôt.Black je oblasť, kde EM vĺn nie je ceste tam.Modrá je plocha (cross-bod) EM vĺn je cestovanie a zvýšenie frekvencie tejto oblasti klesá.

djalli
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť a prezerať túto prílohu

Vážení djalli
Tie sa zdajú byť unášania veľmi ďaleko od "je platná otázka Ahmed Usáma je dotazem" Otázka nie je o hĺbke penegtration v kovovom alebo "non-umeleckých" obrázkov v "konečný prierez drôtu", ale ak existujú atómovej úrovni radiácie prierez emisií.
V skutočnosti existuje množstvo používaných v analýze mnoho druhov laserov má tento názov, ale to neznamená, že žiarenie má prierez plochy (alebo ktorejkoľvek oblasti vlastné na všetkých esp. Keď vyžarovaného)
Nechápejte naštvaný na mňa, ale myslím, že buď ste Nedostávame podstatu otázky, alebo ste klamali požiadal ju

Vážení sifeddin
".

Ahmed Usáma požiadal citátom "elektromagnetická vlna je pomerne zložitý model pre vlnovej rovnice pre fotóny najlepšie opísať pomocou Maxwell rovnice, takže je možné, že cez-bod priestoru".

for example a simple TEM wave (lets not complicate with light for now) does for sure have a cross-section
area.

EM vĺn v asistovanej médium
napríklad jednoduchý TEM vlny (lets ne komplikovať so zreteľom na teraz) sa určite majú kríž-bod
plochy.Obrázky sú platné pre danú vec.Upřímně omluvit som začal čítať vlákno z vyššie uvedené otázky, pričom otázka bola na niečo iné.Dúfam, že toto objasniť.Pojď sifeddin, prečo by som sa mal nahnevať.Moje fotky sú v pohode.Srandu.Ahmed Usáma Napísal:

Budem sa do vás, ako túto otázku prísť do mojej mysle, teraz všetci vieme, námestie právom svetleA2 r2 ^ 2

------ =------------

A1 r1 ^ 2A1: plochy vyžarujúca plocha

A2: oblasť osvetlená plocha

r: vzdialenosť od pôvoduZ vyššie uvedeného EQU.
je nemožné, že pôvod oblasti svetla, ktoré majú byť nula!
Tak to musí mať určitú oblasť!

Ok Jeden poslednej doby:
Ako to vidím já EM vĺn nemá prierez jeho vlastné.
Ahmed Usáma požiadaný (v netočili spôsobom), ak geometrickej (ray) optika môže handel zdroj EM vĺn
Odpoveď na to je rozhodne NIE!

bibo1978 skutočne zmiešané s EM teórie fotón s obrázkom a myslím, vľavo na otázku unanswerd
Takže djalli a wlcsp pomyšlení na optické žiarenie, ktoré Ahmed Usáma požiadal o len EM vĺn a persued do drezu a zdroje

ale já sa v blízkosti tejto talk z mojej strany, že:
Ray optika: Light je lúčmi a lúče sú len riadky s nulovou prierez
EM Teória: Svetlo je vlna a vlna sa šíri v priestore (tj nekonečné prierez)
Kvantová teória: Light je fotóny sú fotóny a kvázi-častice s nulovou restmass a ne kladú žiadne objem robiť len o (lokalizované) energetickej interakcii s hmotou dať (alebo prijme) väčšou intenzitou na interakcie vĺn, že ide o množiteľský vo vesmíre
To
je všetko falks
Som preč

sifeddin, prepáčte mi nebolo jasné, v mojom popise Myslel som, že Maxwell
je rovnica je len realizácie kvantových vĺn na fotón, ktorý nie je actaully čo svieti a podľa kvantovej teórie je EM vlny ", čo je záležitosť vlna je fotón "môže byť realizovaný ako s vlnou paket" Keď sme sa zvažuje niekoľko fotónov a to je dôvod, prečo v skutočnosti svetle cestuje s rôznymi rýchlosť pri cestovaní do rôznych permeability priestory ".Avšak, jeden fotón nemôže mať plochu prierezu, pretože nemôže mať vlnu paket jednoducho.dúfať, to bolo jasné.

to je všetko, priatelia

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back