LNA design ADS .. potrebnej pomoci

B

bharathi_dasan

Guest
HELO všetky ... som navrhol LNA a boli schematické Teraz je potrebné simulovať, ale ako som nové reklamy, ktoré som donna ako simulovať? .. to ukazuje chyby ... môže niekto vysvetliť, aké opatrenia musí dodržiavať aj pre simuláciu .. Som úplne slepý k ADS .. pls help ..

Ďakujem za info ... Naozaj potrebujem vedieť, ako spustiť simuláciu v ADS ...

Ahoj môj priateľ, aký sa u simulácia chcete robiť? S pozdravom,

aký model si u použitie, sparamter súboru alebo nelineárneho modelu mi mňa, a čoskoro pošlem detaled kroky pre simuláciu v ADS khouly

čo je ur frequncy, a to, čo je tranzistor ur pomocou khouly

Myslím, že by ste mali nájsť napríklad v súbore reklamy prevedení školenia. potom krok za krokom získate viac.

To sú dobré návody pre návrh krok za krokom pomocou LNA ADS.It naozaj pomohlo, aby som Choď na tento post a stiahnuť návody na 2 h ** p: / / www.edaboard.com/viewtopic.php?p=525177 # 525177

vy .... Myslím, že to sú dobré cvičenia, ale tiež, ako môžem dostať cmos14 0.5um proces: cry:

U môžete získať jednoduchý MOS model MOSIS a previesť ju do ADS modelu khouly

U môžete získať jednoduchý MOS model MOSIS a previesť ju do ADS modelu

prvý pokus túto stránku www.freescale.com načítať dole reklamy modelu pre tranzistor ako ATF54132. Potom vybudovať okruh v schéme a smiluate parametrov S, hluk, zisk IP3, atď +. A urobiť niektoré úpravy na vašom obvode a simulovať again.There je kompletný návod na zosilňovač na príklade časti ADS.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back