Linux, ktorý je dobrý pre ARM7TDMI?

N

nvp

Guest
Dobrý deň, priatelia .. Potrebujem do prístavu OS na ARM7TDMI. Počul som, že Embedded Linux je najlepší. Linux, ktorý je dobrý pre RTLinux same.Is alebo uClinux? S pozdravom Poly Kitty

Już za kilka dni wchodzi do sprzedaży kolejne urządzenie produkcji Goclevera. Nowy Quantum 600 to przystępny cenowo phablet o sześciocalowym ekranie działający od początku pod kontrolą Androida 4.4 KitKat.

Read more...

NVP, pracujem s uClinux a myslím, že je to lepšie, pretože som zistil, ďalšiu pomoc a technickú podporu. S pozdravom, Dienal

Ahoj dienal, čo je ARM7TDMI čip, ktorý používate? Zažili ste grafického rozhrania? Ak áno, aké veľkosti potrebné na načítanie uClinux s GUI? Thx NeuralC

Mohli by ste prosím uviesť nejaké dobré knihy o uClinux vývoj pre ARM? Ďakujem moc

http://www.esconline.com/papers.htm Je to spojenie je veľmi záujmu, a majú všetky informácie a vývoj pre konkrétnu aplikáciu. Môžete si stiahnuť dokumenty. Nemám skúsenosti s grafickým rozhraním. Ja pracujem s AT75C220 a ColdFire. S pozdravom, Dienal

Myslím, že uClinux doen't využívať MMU. Ak váš procesor má MMU a chcete ho využiť. Môžete použiť normálne malé jadro a systém súborov z uClinux. Je tiež pomerne stabilný a silný. Ale môj posledný projekt na PowerPC.

Ak sa chcete používať u MMU, môže skúsiť u snapgearlinux. Je tiež založená na uClinux a pridať MMU funkcie.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back