Lint nástroje pre verilog

Je samostatný nlint nástroj? Myslím, že môže fungovať bez toho, aby Debussy

áno, samozrejme, nLint je samostatný nástroj, ktorý možno spustiť bez Debussyho, tiež samostatné licencie funkcie. nLint je vyvinutý v SH, CN. (Made in China). Jeden z mojich priateľov je tu na starosti zabezpečenie kvality v nLint. : D

Môžete mi odporučiť mi "zadarmo", ktorý nepúšťa vlákna nástroje pre študentské použitie

skúste ďalekohľad o atrenta je isté, že bude najlepšie linter. zistiť www.atrenta.com Po overí, tento PI si istá, že so mnou bude súhlasiť. ide.

Agere tiež použiť ďalekohľad pre väčšinu svojich projektov

Pozrite sa na verilint od Synopsys a nLint z Novas a SureLint z Verisity. Cheers, Gold_kiss

Novas nLint je dobrým nástrojom pre vás. To môže prepojiť s Debussyho a môžete ho ľahko.

Spyglass z Atrenta bol zvolený "najlepším linter" dnes EETimes. Z prvej desiatky, deväť veľké zbrane v polovodičovom priemysle tento nástroj použiť. Má mnoho funkcií. Jeho najrýchlejší a najpresnejší medzi jeho súčasníkov. aj w'd povedať svoje najlepšie v kategórii opúšťať všetky ostatné s názvom skôr. ísť na to

ďalekohľad je najlepšie. nlint je tiež good.leda "Výhoda je plná integreted v sysnopsys dizajne blacktie flow.for, Nemám žiadny ideál.

V mojom opnion, na textilné vlákna nástroje iba vám poradil a pomôže vám zistiť, čo je ignorovaná vami. Ako dizajnér, mali by ste vziať väčšinu z toho do úvahy, keď sa rozhodnete svoj design nielen používať nástroje, ktoré vám pomôžu nájsť chyby. Možno väčšinu času dokumentom cupanina nástrojov je užitočné a dobré štýl kódovania a pravidlá sú dôležitejšie.

[Quote = cnspy] Podľa môjho opnion, na textilné vlákna nástroje iba vám poradil a pomôže vám zistiť, čo je ignorovaná vami. Ako dizajnér, mali by ste vziať väčšinu z toho do úvahy, keď sa rozhodnete svoj design nielen používať nástroje, ktoré vám pomôžu nájsť chyby. Možno väčšinu času dokumentom cupanina nástrojov je užitočné a dobré štýl kódovania a pravidlá sú dôležitejšie. [/Quote] Nemožno súhlasiť s tebou nič viac.

Aj ja som hlasovať za ďalekohľad najlepší spôsob, ako nájsť chyby pri intial fáze

Tiež som heared, že ďalekohľad je lepší nástroj, v našej spoločnosti, sme tento nástroj použiť.

sa niekto používa ďalekohľad? Myslím, že jeho veľmi jednoduché a veľmi silný. Spyglass bol zvolený ako najlepší linter podľa IEEEDesign. Jeho Equal schopné ako s VHDL a Verilog tiež so zmesou z nich. má veľmi silné / užitočná funkcia. deväť z desiatich špičkových polovodičových gigantov ho používajú. tiež poskytuje ďalšie funkcie s linting riešenie. Myslím, že je to najlepšie z jeho súčasníkov ide

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back