Lint nástroje pre verilog

R

raju

Guest
Môže mi niekto prosím, povedzte mi, aké sú na textilné vlákna dostupné nástroje pre Verilog. Ak môžete zdieľať svoje expereinces s Lint nástroje, ktoré by bolo skvelé. vďaka Raju

Ahoj Raju: Existuje mnoho nástrojov, HDL Lint, ako nLint z Novas, Leda z Synopsys, blacktie z kadenciu.

vďaka wadaye pre návrhy. Mám v pláne na použitie nepúšťa vlákna nástroj a nikdy nepoužil predtým. Nemám predstavu o rôznych dostupných produktov a funkcií. Napadlo ma, či niekto mi môže dať radu, ktorá je najlepšie mäkkou nástroj pre overovanie Verilog a podeliť sa o skúsenosti s použitím na textilné vlákna nástrojov. vďaka Raju

N0VAS nLINT je najlepšie, čo som použiť ... rgds whizkid

[Quote = Raju] vďaka wadaye pre návrhy. Mám v pláne na použitie nepúšťa vlákna nástroj a nikdy nepoužil predtým. Nemám predstavu o rôznych dostupných produktov a funkcií. Napadlo ma, či niekto mi môže dať radu, ktorá je najlepšie mäkkou nástroj pre overovanie Verilog a podeliť sa o skúsenosti s použitím na textilné vlákna nástrojov. vďaka Raju [/quote] Ahoj Raju, Je ťažké povedať, ktorý je lepší. Pretože ak vaše tok založená na nástrojoch Synopsys, bude Leda byť tou najlepšou voľbou. Vzhľadom k tomu, Leda skontrolujte sémantiku pre nástroje Synopsys ako jednosmerné, vcs, formálnostťou. Ale ak budete používať iné nástroje, bude nLint lepšie. Vzhľadom k tomu, môžete použiť nLint s Debussyho. Takže môžete použiť nSchematic ladiť niektoré chyby. wang1

nLint je pekné a pohodlné použitie. Podporuje Windows a Unix.

[Quote = Raju] Môže mi niekto prosím, povedzte mi, čo je na textilné vlákna dostupné nástroje pre Verilog. Ak môžete zdieľať svoje expereinces s Lint nástroje, ktoré by bolo skvelé. vďaka Raju [/quote] Hľadať v vhdl.org alebo soccentral.com

[Quote = fpga123] LEC je lepšie [/quote] Ak vystavujete niečo ako "xxx je lepšie", potom prosím, povedzte to dôvod pre to si myslíte, že je to takto ... Inak to nie je lepšie než všetky tie nevyžiadanej pošty ako "ja taky" a "ďakujem"!

Kadencia tiež má hladký nástroj s názvom HAL (HDL Analýza Lint).

[Quote = fpga123] LEC je lepšie [/quote] Ahoj fpga123: Lec je formálna kontrola nástroj, a to nástroj nepúšťa vlákna. Handričkou nástroj od rovnakého podniku (Verplex) je blacktie. Teraz Verplex je patrí k Cadence. Teraz kadencia majú dve Lint nástroje: blacktie a hál. A predaj kadencia začnú predávať bývalý, a opustiť HAL neskôr.

LEC môže tiež zistiť niektoré RTL pravidlá. Možno formálna kontrola a kontrola pravidlo budú integrované v budúcnosti.

Mohol by mi niekto vedieť, kde si môžete stiahnuť textilné vlákna nástroj pre verilog?

[quote = xwcwc1234] Mohol by mi niekto vedieť, kde si môžete stiahnuť textilné vlákna nástroj pre verilog?
Prejsť na Webové stránky spoločnosti na cupanina nástroj, ktorý sa zaujíma a zaviazal ho tam!

Choď na Verix to príliš dobré! To postieľka jeden závažný problém v mojom štátnej stroj, ktorý bol ťažko odhaliť s normálnymi simulácií. To kontroluje nekonečné slučky v ur statemachines! Snažíme sa HAL tiež.

nLint je najlepší, najsilnejší. Milujem to. [Color = red] Upozornenie odoslaný. Prečítajte si celé tému, než odpoviete! Davorin a ME varoval pred zbytočnou vysielanie spamu takhle skôr v tejto téme, ale ste zvolili pre ingnore to. Nevykonávajte žiadne ďalšie príspevky, ako je "xxx je najlepší" bez udania dobré dôvody a poštové Wich nástroje, ktoré majú zážitkom s nLint by mohol byť jediný nástroj, ktorý sa snažil na všetko, čo vieme. Takže váš príspevok "nLint je najlepší" je úplne k ničomu. [/Color]

[Quote = xigu] LEC možno tiež zistiť niektoré RTL pravidlá. Možno formálna kontrola a kontrola pravidlo budú integrované v budúcnosti. [/Quote] Myslím, že LEC iba skontrolovať syntax HDL. Ako je Debussy tiež skontrolovať základné syntax pri čítaní návrhu. To nemôže skontrolovať špeciálne požiadavky, ako pravidlá pomenovaní. Lec je formálny nástroj. To môže byť použitý ako nástroj videnie kontrolný ešte. nLint, môže viesť skontrolovať design s vaše pravidlá, a to nielen základné syntaxe, ale aj pravidlá definované sami.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back