Ladenie pomocou rozsahu

K

kars_jk

Guest
Dobrý deň, mám nový Embedded a v súčasnej dobe písania ovládače pre embedded procesory. Chcel by som vedieť, ako používať osciloskop ladiť ciele rady. Prvýkrát som bol požiadaný o kontrolu hodinový signál, chip-select signál rozsahu. Pretože som softvérový inžinier, neviete, ako používať rozsahu. Môže niekto pomôcť? Pravdepodobne odkazy, zdroje a tipy ladenie s rozsahom. Vďaka, Kars

povedať niečo o tom, ako využiť priestor, u aspoň treba povedať, akom rozsahu budete používať ... nejakú predstavu? Mám na mysli, ktoré robia a sériové číslo? b'coz ovládacie prvky sú differnet na roznych druhu odbory.

Mnoho spôsobov, ako ladiť firmware podľa konkrétny projekt, ktorý sa zaoberá. Som elektroinžinier, ako programátor, a zriedka používajú osciloskop pre tento účel. Či už sa hovorí o rozsahu, takže ako hovoriť o tom, ako využiť priestor, najprv Poďme sa baviť o tom, aké to máte, alebo poňatie o výbere správnej možnosti pre vás? Podľa môjho názoru najvhodnejšie dostupné priestor pre tento účel je 2-kanálový analógový jeden. Ak si môžete kúpiť lepšie, myslím, že na 2 - 4-kanálové digitálne rozsahu s pamäťou a PC schopnosť komunikácie, je to naozaj užitočný nástroj. Ako sa vám páči? A budeme pokračovať v prerokúvaní neskôr. nguyennam

Ahoj, Thnaks všetkým za pripomienky. Mám digitálny osciloskop: Tektronix TDS2024. Teraz som sa dozvedel, že budem musieť pozrieť na schémy, aby zistili, kde je PIN nachádza na palube. Kars

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back