Ktorý z nich je lepší VMware alebo VirtualPC?

Som pracujúci pod Slackware Linux ako Hostos pre VMware. Ja začnem VMware PC s Win ME, pri použití protel a software pre niektoré programátorov. Môžete zdieľať svoje sériové, paralelné a USB porty a atď .. Vmware funguje perfektne! Ešte si sa mi názor na Virtual PC a Ešte si dôvod, prečo to skúsiť.

btw, môžete skúsiť Boch ... je to zadarmo - LGPL:))) http://bochs.sourceforge.net/ Bochs je vysoko prenosný open source IA-32 (86) PC emulátor napísaný v C + +, ktorý beží na najpopulárnejších platformách . Obsahuje emuláciu procesora Intel x86, spoločné I / O zariadenia a vlastný BIOS. V súčasnosti môžu byť zostavené tak, aby Bochs emulovať 386, 486, Pentium, Pentium Pro alebo AMD64 CPU, vrátane voliteľného MMX, SSE, SSE2 a 3DNow inštrukcie. Bochs je možné spustiť vo väčšine operačných systémov v emuláciu, vrátane Linuxu, Windows ® 95, DOS a Windows ® NT 4. Bochs je napísaný Kevin Lawton, a je v súčasnej dobe vedie tento projekt. Bochs je možné zostaviť a použiť v rôznych režimoch, z ktorých niektoré sú stále vo vývoji. "Typického" využitie Bochs je poskytovať kompletný PC emulácia x86, vrátane procesorov x86, hardvérových zariadení a pamäť. To vám umožní spúšťať operačné systémy a softvér v emulátora na pracovnú stanicu, podobne ako máte počítač vo vnútri stroja. Napríklad, povedzme, že vaše pracovné stanice Unix/X11 pracovné stanice, ale chcete spustiť Win'95 aplikácie. Bochs vám umožní spúšťať Win 95 a súvisiaci softvér na pracovnej stanici Unix/X11, zobrazenie okná na vašej pracovnej stanici, simulujúce monitor na PC.

Dobrý den Nainstaloval som si Linux Redhat 7.2 as (ostatné) vo Virtual PC 2004. Nainstaloval som Windows 2000 Prof vo VMware Workstation. Nainstaloval som Windows 98SE vo Win4Lin. Vzhľadom k mojej skúsenosti ako s VMware a Virtual PC trpí ONE Štruktúra súborov v inštalácii (host OS). Myslím, že všetko, čo bolo inštalovať ako hosť OS je uložený v asingle súboru, a ak je pri práci s hosťom OS Pokiaľ sa z akéhokoľvek dôvodu, je zrútil systém, potom môže lost na väčšine hosťujúcim operačnom systéme a aspoň aktuálne pracovné súbory. Ukázal problém neexistuje v Win4Lin, pretože installes hosť OS v semi-reálnej situácii tým, že upraví do linuxového jadra a inštalácia súborov v natívnom súborovom systéme Windows. tnx

Používal som aj na rovnakom počítači, asi dva roky. Predovšetkým pre testovanie a výučbu ďalších OS'es. Niekedy sa k testovaniu buggy alebo prímesí adware aplikácie. VMWare je rýchlejší, ale menej flexibilný a menej funkcií. Môže byť problém s niektorými verziami Linuxu (test pred odletom!). VirtualPC je pomalšie, ale má viac funkcií a lepšie emulácie pre OS'es Linux. Pre vás účel použitia ... Myslím, že VMWare bude tou najlepšou voľbou.

[Quote = jimjim2k] Myslím, že všetko, čo bolo inštalovať ako hosť OS je uložený v súbore asingle, a ak je pri práci s hosťom OS Pokiaľ sa z akéhokoľvek dôvodu, je zrútil systém, potom môže byť stratená na väčšine svojho hosťujúci operačný systém a aspoň aktuálne pracovné súbory. tnx [/quote] Ale veľkou výhodou je veľmi ľahké robiť všetkých hostí zálohovanie systému, o vyrovnanie sa iba jeden súbor .... Tiež som robiť záložné kópie nové inštalácie hosťujúceho operačného systému (pre WinNT 4.0 je malý súbor), pretože je veľmi rýchly spôsob, ako získať nové OS pre testovanie softvéru.

Povedzme, že som nainštaloval WinXP VPC vo svojom počítači. Pridal som ďalšie OS (povedzme Win98) pomocou VPC. Ak sa Win98 postihnutých vírusom, by sa vírus "Choď na" Môj desktop WinXP?

Nie, je krátka odpoveď. Áno, je dlhá odpoveď. Explaination: Virtual Machine (v príklade Win98) môžu prenášať vírus na iné stroje, vrátane hostiteľského systému, rovnakým spôsobom, ako by to bol úplne nezávislý počítač. To môže byť prostredníctvom e-mailu, sieťových zdieľaných položiek, diskety, apod Rovnako je plausiable, že VPC alebo VMware konkrétny vírus mohol byť vytvorený, ktoré by mohli preniesť sa cez niektoré nepredvídateľné dieru vo Virtual Machine Interface infikovať hostiteľskom počítači (aj keď som "Nikdy som nepočul o žiadnej, ani môžem nájsť uvedená).

Myslím, že vmware lepší ako VirtualPC Vzhľadom k tomu, VMware je stabilný.

Hi " VMware je založený na veľmi pôsobivé techniky, ale najpôsobivejšie na tom je, že to naozaj funguje ." - Sergey Brin, spoluzakladateľ a prezident, Google 1. h ** p: / / www.vmware.com / Zákazníci / Príbehy / google.html 2. h ** p: / / www.vmware.com/landing/ws4_banner.html * -> T tnx

a VMWare je dobrá .. a n skutočnosti lepšie, ako Virtual PC. skúste installin Linux na fyzický disk a spustite VMWare oknami a prepojiť ju .. je to vždy rýchlejší v porovnaní s installin to n virtuálny disk. Skúste si to ... S pozdravom,

VMware má lepšie vlastnosti ako VirtualPC. VirtualPC bolo OK, kým programu Microsoft vošiel v skutočnosti Virtual PC 5.0.1 je oveľa lepší, než Virtual PC 2004 na podporu pre iné operačné systémy ako MS f * ckups .... Osobne si myslím, že najsilnejší virtuálny stroj stroj je dnes Bochs. Dám vám príklad: Ako VMware a VirtualPC si bude sťažovať, ak sa pokúsite inštalovať Linux kernel 2.0.x. Iba v Bochs som bol schopný nainštalovať Redhat 5.2! Samozrejme je tu jeden háčik, Bochs je menej užívateľsky prívetivý. the_penetrator ©

NB s 1,7 GB CPU a 256MB RAM stačí spustiť dva OS, myslím, že lepšie ako VirtualPC VMware tiež.

Nainstaloval som si Microsoft Visual PC 2004 (skúšobná verzia) na mojich WinXP Home edition .. Najprv mi dal varovanie, hovorí, že tento operačný systém nie je podporovaný! .. ale rovnako to tiež hovoril, že to ešte môže spustiť .. Potom, čo som chcel začať Zavedenie My Red Hat 9 z VPC .. ale nemal som potuchy, ako to dokážem! .. Začal som konfigurácii nového virtuálneho stroja a potom na nový pevný disk a tak .. ale keď som bežal Virtual Machine sa mi táto chyba (z vnútra čiernej okno): Reštartujte a vybrať správny spúšťacie zariadenia alebo vložení média pre natiahnutie systému vo vybraných spúšťacie zariadenie, takže tam, kde môže byť problém od začiatku?

[Quote = the_penetrator] VMware má lepšie vlastnosti ako VirtualPC. VirtualPC bolo OK, kým programu Microsoft vošiel v skutočnosti Virtual PC 5.0.1 je oveľa lepší, než Virtual PC 2004 na podporu pre iné operačné systémy ako MS f * ckups .... the_penetrator © [/quote] Dobrý den Nainstaloval som si RedHat 7.2 a Mandrake 9.2 V Virtual PC 2004: "Iné OS", bez akýchkoľvek problémov. tnx

vmware, ja používam PC P4 1,8 g 512 m beh OS Mandrake práce a spustiť hspice na redhat8 (re build), hspice sim rýchlosť o 70% P4 1,8 g, a používam WIN2K + virtualPC2004 spustiť win98 dávam 64 ~ 300M, host CPU 2G 760mm DRAM VirtualPC spustiť win98 niekedy MAS pre výkon VMware>> VirtualPC, ale vmware nedostatok VGA karty vodiča

Naozaj. Spomínam si, ako VMware už ovládač grafickej karty (v porovnaní s OS Windows) .. 2 roky rokmi som setup VMware, môže pracovať nedá nastaviť (doladiť) VGA karta VMware + Linux bežať na WinXP ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back