Ktorý z nich je lepší VMware alebo VirtualPC?

A

ASIC

Guest
Má niekto skúsenosti na to? Chcem nainštalovať Linux a WinXP súčasne na notebooku, takže nemám reštartovať medzi jednotlivými prepínačmi. Ktorý z nich je lepší? Aké sú výhody a nevýhody každého z nich? ASIC

Ahoj, ja DID coment na toto už. MÔŽETE umoľňuje TÉMA Linux na notebooku! Aj Odporúčame používať VMware Virtual Machine na serveri X-Window RUNNING vo Windows XP. SO vyhnúť zlé alebo nie divákom k dispozícii SCREEN DRIVERS. Funguje to veľmi dobre. Môj notebook zvláda viac monitorov takže sa držím interné pre XP a vonkajšie PREVÁDZKY xserver pre linuxový virtuálny stroj. Stačí sa pozrieť na COMENTS!

Aj beh vmware (linux) na Win2000, že pracuje naozaj dobre, ak máte dostatok pamäte na vašom počítači. Ale je zložité aplikácie bežiace / nástroje, ako je prekladačov syntetizovať pomerne veľké konštrukcie spôsobí, že vaše virtuálny stroj bežať na swap, a bude trvať naveky na dokončenie syntézy.

dencia je c @ IC 5 beží na VMware alebo VirtualPC na Linux?

Nie je problém Cadence nástroj s virtuálnom stroji, ale myslím, že to nie je dobré pre veľký úlohu. Používam VPC6 v Mac OSX, obmedzenie fyzickej pamäte je 512MB ... :. (Určitú hodnotu hovorí, že VPC je o niečo lepší ako VMWare proces sťahovania VPC5 pre Windoz http://preview.connectix.com/trial/

Virtuálny stroj pracuje rovnako ako natívny stroj. Každý softvér je možné spustiť rovnako ako v skutočnom počítači. V každom prípade to nemá zmysel spúšťať program ako veľká IC5 vo virtuálnom stroji. Vzhľadom k tomu ešte beží na fyzickom stroji, IC5 dáva pomerne pomalá odozva (ak ste extrémne vysoký výkon PC). Preto, to môže byť spustený, ale ťažko s ním pracovať. Virtuálny stroj Suite, keď chcete spustiť základné aplikácie alebo len zobraziť údaje na viacerých operačných systémoch. Používam VMware pre seba a zistil, že je veľmi užitočné. VMware je lepší výkon, ale VirtualPC je lacnejšie a jednoduchšie v nastavení.

Takže keď chcem riadne vykonávanie je potrebné nainštalovať VMWare pre Linux a spustiť Windows v a. .. errr .... Okná? Ako rýchly je virtuálny stroj? 1 / 2 rýchlosť, alebo menej? Môj notebook má 1,7 GB procesor a 256 MB RAM. ASIC

[Quote = ASIC] Takže keď chcem riadne vykonávanie je potrebné nainštalovať VMWare pre Linux a spustiť Windows v a. .. errr .... Okná? Ako rýchly je virtuálny stroj? 1 / 2 rýchlosť, alebo menej? Môj notebook má 1,7 GB procesor a 256 MB RAM. ASIC [/quote] je virtuálny počítač docela rýchlo .. K dispozícii je malý hornej v grafickej časti. Preto odporúčam usig xserver beží na XP, musíte pochopiť, že je len virtuálny VMAWARE v Sens, že emuluje niektoré okrajové PC. ale kód beží na natívne PC .. Syn je veľmi jednoduché. Nie je emuláciu PRECESSOR. PRODUKT je celkom dobrá .. Tak to skúste!

Sir Elton, vďaka za Vašu odpoveď. Áno, máte pravdu, to je len nutné pre virtualizáciu a emuláciu niektorých hardvérových a nie CPU. Nemyslím si, že z toho: (Skúsim to tiež, že xserver je dobrý nápad, zvlášť na notebooku Myslím, že VMware pobeží Windows a nainštalovať dve linuxové verzia je toľko problémov s kompatibilitou medzi EDA nástroje .... a Redhat verzie. ASIC

Jejda zabudol som. A čo DOS v okne virtuálneho stroja? Viem, že Windows má okno DOS, ale v mojom prípade som sa napodobniť start-up sekvencie (boot loader, AutoExec atď). Tiež, čo sa o rôznych virtuálnych OS. Potrebujú svoje oddiely? ASIC

Prosím, poznamenať, že virtuálny stroj má prostriedky z hostiteľského počítača. Čím viac zdrojov (RAM) vám dá za VM silnejšie môže poskytnúť (samozrejme nemôže rovnať skutočný stroj s rovnakou špecifikáciou) a nižší výkon v hostiteľských vymeniť. Z niektorých značiek lavičke hovoril, že v niektorých základných aplikácií, VMware môžu trvať 15-20% nižší, než fyzický stroj. Ale pre niektoré aplikácie, môže to byť horšie o 90% nižšia.

i VirtualPC VMWare je rýchlejší, je viac stabilný, používam ho vo Windows 200 môže instll UNIX a Linux na neho

Dobrý deň mám install Linux a Windows XP na mojom PC som potom inštaloval VMware vo Windows a snažili sa získať prístup k OS Linux fungoval dobre, ale mám problém s predvoleným KDE, som nainštaloval VMware nástrojov a KDE funguje iba pre jedno nabudúce, keď zapnem svoj virtuálny počítač spustí linux a pokiaľ ide o spustenie KDE sa zdá, že KDE proces zomrie, a potom sa reštartuje a tak ďalej až na veky, a nemôžem sa dostať k svojmu počítaču Linux Má niekto podobný problém thanx

Myslím, že máte nejaké problémy s konfiguráciou s xserver. Skúste spustiť Linux na úrovne behu 3, potom použite ku konfigurácii nastavenia Xwindows. veľa šťastia.

Radšej som pomocou VMware skôr. Ale pretože VirtualPC je teraz súčasťou spoločnosti Microsoft, by som chcel dať šancu. :?

Mám jednu otázku. Ako je možné zdieľať súbory medzi dvoma OS?

Najprv sa pozrite na tieto súbory progs pomoc, vysvetlil, že úplne. Záleží na OS používate: S operačným systémom Windows hosťujúcich OS na počítačoch s operačným systémom Windows, štandardné zdieľanie súborov je k dispozícii. Ak jeden z OS je klon UNIZO by ste mali používať ftp, alebo sa snažia pomocou Samby

Dobrý deň mám taký divný problém s VMware Niekedy, keď som bežať linux ako hosť vo VMware, keď sa snažím písať svoje užívateľské meno a heslo, aké počítača dostane, je to, čo píšem, napríklad keď som sa prihlásiť ako root, Moje používateľské meno je root, keď som Type R, počítač recievs ^ R, a tak ďalej, sa akýkoľvek orgán encontered taký problém thanx

Ahoj O písaní "R == ^ R v VM, myslím, že u mať problém s klávesnicou identifikáciu alebo len u prelome Čiapky pozrieť ... : O. je potrebné upraviť VM pridaním port, ktorý je klávesnica connencted, USB, sériový ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back