Ktorý z nich je dôležitejšie? S11 alebo S22?

R

raeza

Guest
Predpokladajme, že tam je 2 port sieti a port je vedený na port 1, je v tomto prípade S11 alebo S22 dôležitejšie?

Ak je v sieti je vzájomná, že sú obe rovnaké, ale ak nie, u vedieť, každý z nich vie, ako sa táto sieť bude správať od každého portu khouly

Relatívny význam S11 a S22 závisí na aplikácii. Všeobecnou odpoveď je, aby bolo čo najmenšie praktické.

S11 ROVNAKO AKO S21 sú dôležité AKO VÁM S11 a S21 Insertion Loss DÁVA U výkonový zisk

Ak si myslíte, iba na úroveň dôležitosti, odpoveď znie: S11 na nízkej signálové zosilňovače, a S22 pre koncové zosilňovače.

závisí na fázu systému, ktorú navrhujete. Ja nechcel by som moc starať o S11, ak je to moje prvé kombo. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 2 minútach: [/color] [/size] Jo, ale prvé kroky sú lepšie, ak sú tiež nízka hlučnosť a nízka hlučnosť je možné dosiahnuť len dobrou S11. Tak vidíte kompromis. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 minút: [/color] [/size] mikrovlnnej rúry nie je nikdy tak jednoduché znížiť až na S11 a S22.

Oba sú dôležité, pretože v zodpovedajúcej LNA je dôležitejšie buď vstup alebo v output.but myslím, že S11 je dôležitejšie ako S22. pretože v zodpovedajúcej vstup LNA je oveľa dôležitejšie než výstup.

Ak máte pásmovým filtrom je potrebné ukončiť to správne tak, S11 alebo S22 význam závisí na konkrétnej aplikácii. Filtre musia byť ukončený proti ich impedancia vývody, neodpovedá na (z hľadiska maximálny prenos sily).

Súhlasím s khouly, záleží, či je zariadenie recipročné, alebo nie.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back