aký typ PA? doprednej dvojitá slučka PA sú dobre známe a populárne, ale stále ťažké vyladiť a dostať sa hneď na prvýkrát .. Digitálne predistortion nie je ľahké tiež, pretože to je relatívne nová metóda .. Stručne povedané, linearizačního PA je ťažké .. Alebo možno chcel len obvod úrovni, rovnako ako zodpovedajúce ... atď , Ktorý je relatívne nie je tak ťažké, len stráviť pár dní twieeking ... atď Nie som si istý, že som vám rozumiem správne, alebo či som odpovedal na vašu otázku ... Na zdravie ...
Myslím, že linearizácie je dôležitou súčasťou návrhu PA. Všeobecne možno povedať, linearizačního metóda obsahuje predistortion, negatívne spätná väzba, doprednej. A predistortion môžu byť navrhnuté na RF ciucuit a baseband fáze. ktorý z nich je viac efektívny a ľahko design?
Najúčinnejšia: dvojitá slučka doprednej PA, nie je pochýb Je to veľmi drahé, ale veľmi širokopásmové, veľa linearizácie (môžete dostať> 25 dB korekcie ľahko), a tiež cosumented tak by nemalo byť tak ťažké, aby design (aj keď budete potrebovať pomerne veľký tím a veľa zdrojov) ... Na zdravie ...
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.