Kto bude robiť v tíme ATPG dizajne ASIC?

Teraz, fyzické syntézy Designer do DFT v mnohých Companys.

ATPG robíš starostlivosti o časovaní, tak to môže začať pracovať, keď je stiched vyhľadávanie reťazca. primetime a dynamické simulácie pre kontrolu časovanie

Môj názor je FE design by mal holé DFT vo svojej mysli pri navrhovaní. Je to preto, že dizajn s porušením DFT potrebuje obrovské úsilie, aby oprava ATPG najmä projektanta FE nechcú meniť svoje freezed design (Som designer FE, ale videl toľko kolegov DFT neznalosť správanie).

Cadense test Enconuter tiež ponúka efektívny spôsob DFT a ATPG

Podľa môjho názoru by mal byť zodpovedný za FE ATPG, len preto, že BE nie je oboznámený s navrhnutý systém

ATPG znamená "Automatické generovanie testu vzor". -------------------------------------------------- ----------------------------------- Ak skenovanie okruh (y) boli vložené do projektu režimu skenovania a načasovanie je splnená, potom podľa môjho skromného názoru, každý, kto vie, používať ATPG nástroj (s), ako TetraMax, Dva zásobníky, alebo v prípade testu, môžu robiť túto prácu.

ATPG nie je tak ľahké, myslím. Pretože ja to robím teraz. Zdieľam TEST_EN TEST_CLK TEST_MODE s funkčnými vývody IO.

Ak chcete wkong_zhu: Ty si tak nešťastný, že vaše vývody testovací režim sa musí podeliť s normálnou I / O. Viem, že bolesť pri definovaní init. skúšobný protokol v tejto situácii ... Môj návrh je, aby použitie vyhradených I / O pre tieto testovacie kolíky ... Ak chcete zzy_zy: ATPG je veľmi dôležité. Môžete myslieť na 16bit zmije ako príklad. Ak si chcete urobiť exhausive test na túto výbavu, budete potrebovať 2 ^ (32) vzory vyskúšať túto výbavu. ATPG (s skenovanie a Bist) takmer vyrovná svoj návrh pri výrobe test platí a zachytiť vnútorné signály prostredníctvom snímania prepadne. Takže si testovaciu obrazec bude oveľa menšie.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back