Kto bude robiť v tíme ATPG dizajne ASIC?

D

DeepIC

Guest
Vo návrhárskeho tímu ASIC, kto bude zodpovedný za ATPG? Front-end projektanta alebo back-end Designer?

Front-end návrhári sú zodpovedné za ATPG, vedia, ako urobiť svojej konštrukcii spĺňajú požiadavky DFT. Mimochodom, niektorí back-end nástroje do opravy niektorých (hold-time) časový porušenie alebo upraviť vyhľadávanie reťazca routibility.

Vo veľkých spoločnostiach, všeobecne je zvláštne DFT skupine, ktorá má na starosti vkladanie DFT súvisiacich s logikou a vytváranie vzorov skenovania (buď pomocou ATPG alebo funkčné vzory dumping). V malých firmách, ktoré som videl ako back-end a front-end ľudí to. Je to jednoduché, po väčšinu času. Záleží len na tom, kto má viac voľného času:)

Pls povedz mi, čo nástroje na vytváranie atpg testovací vektor?

tam sú niektoré nástroje pre atpg. ale alomost pepple použiť ako nástroj pre mechy. 1. Synopsys test_compiler (do 2001,08 verzia) Synopysys testgen Synopsys TetraMax (teraz) 2. Syntest 3. VeriTest 4. mentor DFT architektúra

PM, Product Manager, je zodpovedný! ;) On (PM) pridelený niekto chce robiť prácu .. :)

Kto vie, kde je možné získať "Synopsys TetraMax" softvér? Vďaka

1. Off-topic! 2. Spýtajte sa Synopsys na miestne obchodné zastúpenie ...

[Quote = jobnom99] Existuje niekoľko nástrojov pre atpg. ale alomost pepple použiť ako nástroj pre mechy. 1. Synopsys test_compiler (do 2001,08 verzia) Synopysys testgen Synopsys TetraMax (teraz) 2. Syntest 3. VeriTest 4. mentor DFT architektúra [/quote] ATPG nástroj Ment0r by mala byť F @ stscan na plný alebo takmer plný scan, f / l / extest patitial pre skenovanie.

DFT problém by mal byť kryt v celom toku 1.testing ten bude mať skúšku koncept na začiatku 2.then To je plánované Fe Guy (obvykle špecifikovať osoba bude zodpovedná za to) 3.Provádět toto poňatie v návrhu 4 . Koniec koncov RTL konca, beh cez vkladanie reťazca skenovanie a ATPG pokrytie spätnej väzby slabé miesto na RTL návrhári k zlepšeniu pokrytia. ak je to, čo viem, a som si istý, že nech už bude aj niektoré úvahy o ATPG od začiatku

Synopsys: tetramax mentor grafika: DFT Jedná sa o výkonné .....

Jeho závisí na ASIC metodiky a tokov realizovať spoločnosť. To môže byť: - špeciálne DFT skupiny zodpovednej za vkladanie testovací okruh a ATPG. - FE dizajnér zodpovedný za zavedenie skúšobného obvodu, DFT Design kontrolu a pokrytie testy a testovacie inžinier zodpovedný za plnú ATPG.

Myslím, že sa musí ATPG nezávislé na akomkoľvek inom partts, musí to urobiť touto skúseností inžinier.

ATPG vzor môže byť podaná až po čip tapeout Pred montážou a hmotnosti pre. Jedná sa o relatívne nezávislú krok. Ale skenovanie vkladanie, Bist a hraničné kontroly, musia byť považované od začiatku projektu.

Teraz dní je samostatné tím DFT a oni sa o to postará

Samozrejme, že FE sú responsibel pre ATPG, ale netlist by mal byť po apríl

Áno, som s vami súhlasil. predné inžinier zodpovedný len ale z môjho projektu, nerobíme nejaké veci s DFT.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back