Krátky dipól HFSS 1 port a 2 porty

K

kevinj

Guest
Keď som simulovať dipól sa používa koncentrovaný port, port a miesto medzi 2 kanály, a to dáva správne výsledky. Keby som dal umelé krajiny pod kanály (pozri prílohu) a použiť 2 koncentrovaný porty (1 na každý kanál), potom som si rôzne výsledky. Snažím sa urobiť krátky dipól 2 port anténu, pretože som sa snaží zarobiť na zodpovedajúce okruh v reklamách. Anténa musí mať zodpovedajúce okruh, pretože je to krátky dipól. Budem výpis matice dát (S, Z, Y, gama) a použiť výsledky pre reklamy, ale treba, aby dipólu antény 2 port. Príloha: nie je dôvod okolo dipólu. K dispozícii sú 2 kanály, kde každý má sústredený port. Základné rovine obklopuje antény.

Jazdíš dva porty von fázy pri výpočte vyžarovací diagram? Ak chcete merať vstupná impedancia musíte riadiť cez Balun.

Áno, idem porty von fázy. Zachránil som všetky oblasti a vyváža ich do ADS. Chystám sa vytvoriť jeden skončil 50 ohm zodpovedajúce sieť v reklamách. S týmito zodpovedajúce sieť hodnoty budem používať koncentrovaný RLC prvky HFSS simulovať antény. Pridám halfwave prenosové linky správať ako Balun pre vstup? Nie ste si istí, tu ... Je to správny prístup? Neviem, prečo som potrebné Balun dostať impedancia vlastnosti.

Možno, že indukčnosť vášho zdroja stopa je poplietol výsledok. Znie to, ako by ste mali dobrý prístup. Možno skúste sústredený útok spojený linky (jeden na spodnej strane substrátu), miesto spojené hranou. To môže poskytnúť vyváženejšie krmív a Poliakmi sa bude sústredné okolo 1 osi. Pri importe do reklamy, ktoré budete potrebovať Balun alebo nejaký spôsob, ako measureing diferenciál s-parametre. Musíte sa riadiť oba porty measuere vstupná impedancia. Ak ste meausure Zin cez ideálne Balun, vypočítať jeden skončil zodpovedajúce siete, môžete ho pomocou diferenčnej zrkadlenie komponenty (skrat z nich sú 1 / 2 RCA hodnota).

[Quote = kevinj] Keď som simulovať dipól sa používa koncentrovaný port, port a miesto medzi 2 kanály, a to dáva správne výsledky. Keby som dal umelé krajiny pod kanály (pozri prílohu) a použiť 2 koncentrovaný porty (1 na každý kanál), potom som si rôzne výsledky. Snažím sa urobiť krátky dipól 2 port anténu, pretože som sa snaží zarobiť na zodpovedajúce okruh v reklamách. Anténa musí mať zodpovedajúce okruh, pretože je to krátky dipól. Budem výpis matice dát (S, Z, Y, gama) a použiť výsledky pre reklamy, ale treba, aby dipólu antény 2 port. Príloha: nie je dôvod okolo dipólu. K dispozícii sú 2 kanály, kde každý má sústredený port. Základné rovine obklopuje antény. [/Quote] Nemyslím si, že rozdiel je, že port, ale vzhľadom k terénu. Ak dáte umelé krajiny v blízkosti dipólu bude skrat. Snažte sa používať rovnaký port (sústredené) a robiť parametrické analýzy, ako ste blízko rovinou vozovky. Uvidíte variácie. Mimochodom, nie je taká vec ako dipól nad doskou umelé krajiny. Ak je vzdialenosť je asi lambda / 4 alebo viac potom máte dipólu s reflektorom, alebo anténu s reflektorom na to príde. Ale čím bližšie sa dostanete menší útlm bude.

Ďakujem vám za váš vstup. Zistil som, že tento prístup je správny. Mám problémy so zodpovedajúcou siete hoci. Ja zodpovedal na okruhu v ADS a pridal Koncentrované RLCs v HFSS, a zistil, že S parametre zodpovedajú ako ADS a HFSS, čo je skvelé. Avšak, keď som menil L & C hodnôt som zistil, že S parametre HFSS a reklamy sa líši až o 100 MHz pre každého, kto sa stará. Ja nechápem, prečo zisk je tak nízka (-30dB) pre anténu aj keď sa zhoduje s dipól?

To preto, že účinnosť krátkeho dipólu je veľmi nízka čarodejnice, závisí na tom, že je krátka dĺžka (l / lambda). Preto je zisk krátky dipól je veľmi nízka, aj keď zodpovedajúce sieť perfrct. ale myslím, že vaša approch nie je pravá jeden. preto, že na krátku dipólu (a samozrejme pre širokú skupinu zhoda), sa používa aktívne prvky (FET obvykle). to precedure kompenzovať nízky zisk antény.

Nie som si istý, či súhlasím s Maryam, pretože som si spočítal účinnosť žiarenia z učebnice. účinnosť = (radiačná odolnosť) / (rád odpor + ohmické straty). Obvykle Radiačná odolnosť je nízka, pretože krátke dipóly sú vyrábané s 1% alebo menej vlnovej dĺžky, ako auto antény (iba 7% účinnosťou), ale ja som s použitím 10% vlnovej dĺžky. Z môjho výpočtu Verím, že by som mal vidieť účinnosť 97,7% Možno, že niekto môže pomôcť.

Elektricky malé antény dávajú vysoké kapacitné reaktancie s malým odporovým parts.Though môžete naladiť sa reaktancie cievky a tým kondenzátory, atď, malá odporová časť nesmie byť kompenzovaný a môže vyžadovať transformátora zodpovedajúce network.hope to pomôže.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back