kozmu rozsahu otázka

J

Julian18

Guest
Ahoj, všetci: Mohol by mi niekto povedať, ako zmeniť predvolené premenné osi v rozsahu Cosmos. Napríklad Chcem zmeniť osi X od frekvencie definovanej parametrom ". Sonda XXX = pár (" xxxxxxx ") cammnd. Ako to mám urobiť, že v Cscope? Vďaka Julian

Možno, že môžete použiť kalkulačku vesmíru priestor na realizáciu. Spomínam si, že v kalkulačke, je tu "f (x)". Pre podrobnosti si prečítajte rozsah vesmíru manuál, a nájsť to, čo je f (x). Môže to pomôže.

Ahoj, chápem, že u chceli používať rôzne premenné pre os X. Ak používate najnovšiu verziu rozsahu vesmíru u môže zmeniť v záložke Zoznam signálu (u, keď si to u signálu kliknite manager), dúfam, že to pomáha! Vďaka

Ahoj, ja používam Blackuni Cosmos Rozsah verzia 3.0, je to posledná verzia? a nemôžem nájsť signál zoznam kartu signálu manager, ako som mohla robiť v tejto verzii? Díky moc. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 44 minútach: [/color] [/size] V skutočnosti som len vidieť zoznam signálov, a keď som dvakrát na jednu z nich, priebeh tohto signálu s ohľadom na čas alebo frekvenciu sa zobrazí, ale ako môžem zmeniť os x premenné, ako ja v Awaves.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back