Konzultácie o návrhu CPW na PCB

T

tflaherty

Guest
Ahoj, som začiatočník v návrhu PCB. Aj bežné prevedenie RF konektory. Takže mám otázku týkajúcu sa použitia CPW na PCB. Keď spustím svoju SIM v HFSS nájdem impedancia nie je v súlade cez frekvenčný rozsah, to znamená, že začína na 51 ohmov a končí na 79 ohmov pri vysokej frekvencii. Čítal som, že tam sú niektoré metódy, ktoré sa používajú na vyriešenie tohto problému, ale som nenašla, nikde to mi hovorí, čo sú tieto metódy. Tak, každý môže sprievodca ma nejaké návody na túto tému. Vďaka

HFSS pomôcť má zvláštne pokyny pre výpočet Zo. Pozrite sa na to a vytvoriť vlny portov vzhľadom k CPW linky. Váš problém môže ísť preč. Hľadať na Impedancia výpočtu nájsť sekcií.

[Quote = tflaherty] Ahoj, som začiatočník v návrhu PCB. Aj bežné prevedenie RF konektory. Takže mám otázku týkajúcu sa použitia CPW na PCB. Keď spustím svoju SIM v HFSS nájdem impedancia nie je v súlade cez frekvenčný rozsah, to znamená, že začína na 51 ohmov a končí na 79 ohmov pri vysokej frekvencii. Čítal som, že tam sú niektoré metódy, ktoré sa používajú na vyriešenie tohto problému, ale som nenašla, nikde to mi hovorí, čo sú tieto metódy. Tak, každý môže sprievodca ma nejaké návody na túto tému. Vďaka [/quote] pri použití waveport, bude to vypočítal skutočný prístav impedancia. Avšak, vždy môžete normalizovať, že na 50 ohm. Môžete použiť koncentrovaný prístavu, kde si môžete preddefinovať port impedancia.

Stretol som sa s rovnakým problémom, ale myslím, že to je normálne, pretože nie je presný TEM režim a rozptýlenie.

Vďaka za vaše komentáre, ale čo sa snažím urobiť, je vytvoriť stabilný 50 ohmov doske design. Keď sa pozriem na TDR sa mi ukazuje, že doska nie je impedancia 50 ohmov a potreboval by som poradiť, ako niektorí navrhujú PCB dosiahnuť. Používajú cez to, alebo pridať kondenzátory, alebo ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back