konvolučná turbo kódy (CTC)

N

news

Guest
LG wprowadza do sprzedaży swój najnowszy monitor LCD: model Flatorn E2370V. Panel ma stylową obudowę o całkowitej grubości 19mm, wewnątrz której umieszczono 23-...

Read more...

Dobrý deň všetkým, môže niekto mi poskytnúť materiál pre správne kódovanie CTC ľubovoľnej dĺžky. a ak môžete mi dať svoje MATLAB implementácia potom to bude oveľa lepšie ... ale teraz dokonca aj niektoré študijné materiály budú tiež robiť .. prosím .. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 2 hodiny 35 minút: [/color] [/size] Dobrý deň, je niekto počúva ... Prosím, chlapci mi dať nejaké dobré študijné materiály maylab prevedenie snímačov CTC ...

Dobrý deň, môžete si stiahnuť Turbo-kód "http://www.eccpage.com/" webu, ale turbo-kódu v C + + kód, ale kód MATLAB.

Ahoj Eriku, vďaka za odkaz .... môžem dostať nejakú študijný materiál pre CTC mám na mysli nejakú literatúru prácu ...

Ak ste pochopili konvolučná kódovanie, mali by ste skúsiť čítanie C. Berry je papier, on navrhoval turbo kódy vysvetľuje, prečo používajú recorsive systematické kodér a prekladania. Skúste nejaký výskum na MAP algoritmu a koncept mäkkých výstup dekodéry. Prekladanie sa veľmi dôležité pri zreťazenie konvolučná kódy. Mario.

Ahoj Mario, som prešiel docela dosť článkov o turbo kódy, ale žiadny z nich vysvetlil konštrukciu prijímača, a navyše všetci mali Delta iba nerekurzívní systematin convoultional turbo kódov, ktoré nie sú rekurzívne jeden. / /

Naozaj vďaka moc drahý .... Ahmad ak u mať MATLAB kód spojené s CTC dekodéra potom prosím pošlite mi ... Chcem, aby čo najlepšie zodpovedal 4G siete ... Díky moc za podporu ....

môže niekto riadiť dokumenty týkajúce sa "dopredu kódovanie opráv chýb v systéme rozprestretého spektra?"

To je naozaj pomôcť všetkým, 0 [quote = ahmad556; 521469]? Môže pomôcť [/QUOTE]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back