Konštantný na čase ovládanie babku!

S

smartdream

Guest
Môže niekto po nejaké papiere / odkazy o konštantný v režime časového riadenia Buck prevodníka, je naliehavé pre mňa, veľmi, veľmi Vďaka vopred!

Nemohol som nájsť mnoho o tom. Skúste hľadať na webových stránkach národnej i Semi. Tu je časť z národných, ktorá používa konštantný v čase, http://cache.national.com/ds/LM/LM2696.pdf v podstate konštantné v čase robí dobrú prácu, ak je vstupný napätie je veľký. V Buck povinnosť cyklu sa mení s pomerom výstupného napätia na vstupnom napätí. Pre vysoké pomery, povinnosť cyklu sa stáva veľmi malý a má takmer swithc Ak sa kedykoľvek zapnúť. Pri konštantnej na čase si vynútiť, aby sa v rozumnom množstve času, aby bolo zabezpečené úplné zapnutí tohto spínača. Potom môžete nastaviť frekvenciu, aby slučka v nariadení. Dúfam, že to pomôže.

[Quote = VVV] som nemohol nájsť mnoho o tom. Skúste hľadať na webových stránkach národnej i Semi. Tu je časť z národných, ktorá používa konštantný v čase, http://cache.national.com/ds/LM/LM2696.pdf v podstate konštantné v čase robí dobrú prácu, ak je vstupný napätie je veľký. V Buck povinnosť cyklu sa mení s pomerom výstupného napätia na vstupnom napätí. Pre vysoké pomery, povinnosť cyklu sa stáva veľmi malý a má takmer swithc Ak sa kedykoľvek zapnúť. Pri konštantnej na čase si vynútiť, aby sa v rozumnom množstve času, aby bolo zabezpečené úplné zapnutí tohto spínača. Potom môžete nastaviť frekvenciu, aby slučka v nariadení. Dúfam, že to pomôže. [/Quote] Hele chlap, veľmi vďaka za vaše láskavé pomôcť, a "mi pomohol" poslal na Vás! a môžeš mi ukázať svoje prevádzkové teórie? môže niekto hodiť mi jasné svetlo na to?

Môžete odkazovať na tento dokument pre jednoduchú teóriu a usilovať sa o nejakú Chip poznámky aplikácie a dátového listu pomocou Google, ako LM1770 LM3100. Pre veľký rozsah vstupného napätia, je možné zmeniť konštantný v čase v závislosti na vstupnom napätí adaptívne a udržať početnosť spínania pseudo-konštantná.

Ďakujem vám všetkým! ďalšie opis alebo materiály?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back