komunikačný problém medzi dvoma mcs PIC pomocou RF moduly

A

anandpv2009

Guest
Snažím sa komunikovať dvaja PIC mcs pomocou RF moduly .....
Ja bol pripojený k modulu direcly pic na TX a RX špendlíky, ze mc s prenosovou z 500bps.But does't to funguje správne môže niekto pomôcť mne ...

RX MC prijaté signály, ale nie correctly.Its naliehavé, pretože to súvisí s mojím hlavným projektom ...

Má výrobca stanoviť, že tieto moduly sú schopné vysielať UART dáta?Najjednoduchšie moduly nie.

aj zakúpila od vegakits.

Ak nie je schopný prenášať UART dáta?Čo môžem urobiť ..
Má to je možné pripojiť priamo k mc PIC bez ďalších ICs.Because já potrebovať vysokú prenosovú rýchlosť ... Ak je to možné, pls post zákonníka v ccs / c.Vďaka

Vega Kit je len predajca mudules RF, hobby a robotickej stavebnice.Nie výrobca.Všetky moduly sa predáva, sú z Číny.Tieto moduly môžu byť použité na diaľkové ovládanie alebo nízka rýchlosť prenosu dát.Pochybujem o tieto moduly pracujúce s vysokou prenosové rýchlosti ako "FVM" píše.

môže u vysvetliť, ako sa pripojiť priamo k pic module.Without HT12D/HT12E ...

Počul som rôzne názory na možnosti operačného jednoduché RF moduly (väčšinou ASK) s UART signály priamo.Podľa môjho chápania, majú problémy zvládať veľké pracovný cyklus rozmedzí (10 - 90%), ktoré sa zaoberajú bitstreams UART.

Osobne by som vždy vykonať manchester kódovanie a odôvodnenie pre synchronizáciu.Manchester kódovanie v TX je veľmi jednoduché, dekódovanie úsilie na RX závisí, či možno predpokladať, presný dátový tok, alebo potrebujete sledovať vysielačmi rýchlosti.Oba môžu byť vykonané v softvéru s PIC, myslím.

Osobne by som vždy vykonať manchester kódovanie a odôvodnenie pre synchronizáciu.
Manchester kódovanie v TX je veľmi jednoduché, dekódovanie úsilie na RX závisí, či možno predpokladať, presný dátový tok, alebo potrebujete sledovať vysielačmi rýchlosti.
Oba môžu byť vykonané v softvéru s PIC, myslím. [/ Quote]
ste spomenul, že Manchester coding by bolo užitočné pre príjemcu, prosím poradiť, ako by som potreboval, aby kód, keď robím plne duplexná komunikácia medzi 2 AT8051 0r 8031?

Prosím, všetko si môžete poradiť.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back