KDR v polo-Design na zákazku

S

siva_7517

Guest
Nazdar,

Robím polo-Design na zákazku ASIC design.Pre back-end nástroj, boli použité aj
Prvé stretnutie.Nakoniec, v tento nástroj som len vidieť čierne skrinky štandardné buniek designu.Tak som ho importovať do virtuóz, vidieť tranzistor úroveň dizajnu a urobiť check Demokratickej republiky Kongo.Ale keď som si skontrolovať virtuóz v Konžskej demokratickej republike, Konžskej demokratickej republike je chyba takmer v každej štandardnej bunky.Z môjho názoru by mal každý štandardný bunka byť čisté, z Konžskej demokratickej republiky, ale nie som si istá, prečo tam je chyba Konžskej demokratickej republiky v štandardných buniek.Mohol by niekto dať názor na to?
Ďakujeme vám.

Siva

hello Siva

No ja som pracoval na rozloženie pomocou Cadena virtuóz pred niekoľkými mesiacmi a používané pre Calibre Demokratickej republiky Kongo.rovnako ako u povedal Konžskej demokratickej republike resutls ukázal chyby, aj pre štandardné bunky, ktoré majú byť bez chýb ....Teraz prichádza wat chyby Konžskej demokratickej republike sa zobrazujú ..pretože sa ukazuje hustotu chýb ..wat u potom môže urobiť, je v pravidlách KDR súboru ..komentár kontrola hustoty a rovnakým spôsobom udržať až do jeho komentovanie nevykazuje žiadne chyby stardard buniek ..wat to wen aj ja som mal probs ..tak sa prosím skúste touto cestou a nechala ma, či sa mýlim r appraoch prípade, že sa mýli.
pokiaľ išlo o mojej práci ..ono pracoval dokonale welll ......... pretože podľa mňa., hustota chyby sú rovnako ako varovanie .....aj sa pomocou tohto rozloženia a dostal očakávané výsledky ....

suresh

dobre.
1.Calibre použiť pre kontrolu KDR miesto;
2.Rozbiju dizajn v Encounter, ako ho importovať do Virtuoska, pretože Virtuoso nevidí štandardné bunky hierarchiu info.

pozdravyPridané po 5 sekundách:dobre.
1.Calibre použiť pre kontrolu KDR miesto;
2.Rozbiju dizajn v Encounter, ako ho importovať do Virtuoska, pretože Virtuoso nevidí štandardné bunky hierarchiu info.

pozdravy

Hi Siva,

Zatiaľ čo robí polo-Design na poslednú vec, ktorú chcete mať, je Konžskej demokratickej republike v rámci štandardnej bunky, bcoz u cant urobiť veľa pre nich jasná.Mimochodom, ktoré std buniek knižnici používate.Kontakt nendor a môže to dopadnúť dobre

Ahoj kluci ...

I jeho dobrý nápad, aby navrhol použiť Inštruktori kalibru pre Demokratickú republiku Kongo a LVS, čo je priemyselný štandard metóda ...kúpiť frinds wat, ak nemáme licenciu na používanie mentorov ..Som len zvedavý coz aj wuld by som vedieť, či je ľahké sa dostať mentorov kalibru pre Demokratickú republiku Kongo a LVS ... dajte mi prosím vedieť

suresh

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back