Kde sú diery v Pads PCB 4.0?

A

Analyzer

Guest
Hai, kreslím moje PCB vankúšiky PowerPcb 4.0 a tlač them.But nemôžem mať diery v tomto software.I nemožno tlačiť holes.Do viete, ako na to? Analyzer.

Ak máte na mysli vyvŕtaných otvorov pre mechanické montáže, atď, je to jednoduché: Môžete vytvoriť priečinok s príslušnými odtlačok. Ten má jeden kolík a vrták veľkosť otvoru. Tiež by ste mali zaškrtnúť "á" box, zvyčajne tie diery sú non-á. Pad zásobníka môže (a väčšinou je to tak) je nula priemere na vonkajšom povrchu - alebo ak chcete miesto, aby boli viditeľné pre vŕtanie manuál na medi, nastavte podložku fronty sa malý medzikružia. , Že prsteň je v poriadku, kuchynský drez, výroba len - profesionálne PCB producenti nemajú radi také, ktorých cieľom-prstene, a získať všetky požadované súradnice zo súboru vŕtačky rovnako. Pre "lietadlá CAM" na viacvrstvové doske jeden by mal mať dosť veľký guľatý pad. Je to pre generovanie potrebné "antipad", aby sa zabránilo medi na dotyk palice. Zvyšok je jednoduchý, stačí vložiť stanovenie otvory súčasti správne miesta na rozloženie, napríklad pomocou funkcie ECO. Dúfam, že to pomôže. Ted

Dobrý deň Analyzer, v dotaze u spomenul, že u neuvidím (print) dier v softvéri. Ak sa snažíte, aby sa GERBER súborov z vášho návrhu potom myslím, že ste asi zabudli zaradiť správnej voľby pre diery a pritom dokumentov CAM. Prejsť k súborom / CAM ...... vyberte vrstvu, na ktorú ur pri výkone ..... kliknite na tlačidlo Upraviť, potom vrstvy .... vyberte požadované pole, ktoré by ste radi videli vo svojej tlačovej ..... dokument uložiť a spustiť výstupný súbor. Teraz, ak ste si vybrali správne možnosti potom pri moci u chcú vidieť, čo ..... ale ak jeho odtlačok driil diery, ktoré ste súčasťou ur designu .... vyššie uvedené reakcie TED je v poriadku .... Prosím, dajte mi vedieť, ak som zle interpretovaný svoje erra ..... S pozdravom .....

Najlepším spôsobom je, aby sa priradiť ešte jednu vrstvu s vrtákom veľkosti rovnaké a majú a pridať pad veľkosť podľa UR vrták veľkosti, alebo ak chcete u stredu, aby blok 25 mil, názov tejto vrstvy ako padmaster, kedy u spustenie výstupu, je pomocou korely položí obe vrstvy v opačnom spôsobom tak môžete získať u diery v päťdesiat ako u definovať v tejto vrstve

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back