Kde nájsť tech súboru v kadenciu?

D

dozy_walia

Guest
Kde nájsť tech súboru v kadenciu schéme vstup? Pri spúšťaní kadencia ... Musím vybrať tech súboru pokračovať vo svojej práci .. Ak sa aj výber zlý, potom to bude obtiažny získať presné simulácie! Môže mi niekto povedať, kde môžem vybrať vhodný moje tech súboru?

Vyhľadávanie na internete, môže byť nájdete priblížiť jeden. Je Cadence sa predloží vzorka tech súbor vo svojom balíčku?

Mám tech súboru, ale ja neviem, ako ho použiť! Snažil som sa cdsdoc, ale nemohli dostať cez .. Láskavo veď ma ak je to možné ...

odtiaľ u môže robiť čokoľvek od pridávaní nového súboru "Nová" alebo pripojenie tech. súbor do určitej knižnice "pripojiť" alebo čokoľvek iného napríklad u

[Quote = dozy_walia] Kde nájsť tech súboru v kadenciu schéme vstup? Pri spúšťaní kadencia ... Musím vybrať tech súboru pokračovať vo svojej práci .. Ak sa aj výber zlý, potom to bude obtiažny získať presné simulácie! Môže mi niekto povedať, kde môžem vybrať vhodný moje tech súboru [/quote] Odpoveď na tieto otázky prvý: 1. Akú technológiu používate? 2. Môžete namiesto mená všetkých súborov v knižnici manažér?

Ja používam UMC 0.18um technológie a vyriešiť tento problém pomocou CDSDOC! Vďaka lottttttt všetkým!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back