Kde nájdem tento druh drôtu?

R

rjhery

Guest
Hľadám 20-vodiče, 28 AWG (24 by bolo tiež OK), guľatý kábel pre predĺženie vzdialenosti medzi dvoma polovicami rozdelenie klávesnice. Nemôžem nájsť 20-dirigent plochý kábel, ale nie guľatý kábel. Vie niekto, kde by som mohol nájsť niečo také? Vďaka! , Richard

použití 80 pin IDE kábla veľa guľaté avalible v dĺžke až 1 m celkový, ale medzi prvým a druhým konektorom IDE je 75 cm max je to vaša najlepšia voľba mám pocit, alebo použite sieťový kábel CAT5 18 základných {prípadoch sa jedná o tenké} lepšie IDE Kábel je napríklad http://www.novatech.co.uk/novatech/specpage.html?CAB-ATA9GC , ale som si istý, úloha je avalible však môžete urobiť frézky z dvoch pások snap PCB pozlátené piny príspevok pásy

Myslím, že vidieť niekoľko druhov bežných guľatý kábel na sklade DigiKey: Oni tiež majú "plochý kábel [tienené] Okrúhly Jacket", podobne ako návrh VSMVDD je: Všetci sú trochu drahé.

[Quote = rjhery] Hľadám 20-vodiče, 28 AWG (24 by bolo tiež OK), guľatý kábel pre predĺženie vzdialenosti medzi dvoma polovicami rozdelenie klávesnice. Nemôžem nájsť 20-dirigent plochý kábel, ale nie guľatý kábel. Vie niekto, kde by som mohol nájsť niečo také? Vďaka! -Richard [/quote] Jo, okrúhly typ kábla funguje najlepšie. Skontrolujte, či vaše miestne prebytok dealer, a kúpiť nejaké použitých vecí.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back