Kapacita blednutiu kanálu cez Mutal Informácie ???????

B

bee

Guest
môže niekto plz povedz mi, ako sa calcul kapacity slabnúci kanálov mutal informácie. Potrebujem plný dôkaz. vďaka

Dobrý deň, pozri dodatok G "Kapacita spojov MIMO" na strane 522 "moderné bezdrôtové komunikácie" od S. Haykin a M. Moher. BR, MAK, dúfam, že to pomôže!

Ďakujem prideliť, ale táto téma v knihe Simon je pre gaussian Channel. Hľadal som raylegih alebo riciean blednutiu kanál. Ak je u mať plz povedz mi. Čakanie ....

Dobrý deň, [quote = včelí] Ďakujem prideliť, ale táto téma v knihe Simon je pre gaussian Channel. Hľadal som raylegih alebo riciean blednutiu kanál. Ak je u mať plz povedz mi. Čakanie ....[/quote], človek urobiť nejaké Vyhľadávanie urself rovnako: D (len vtip kamarát PLZ dont myseľ), IM hovoriť U podrobnosti Rayleigh a Riciean blednutiu kapacity účinky práve teraz. Ak máte knihu Paulraj (dúfam, že u vedieť, ktoré knihy im odkazovať tu), potom prejdite na kapitolu 4 knihy na str 63, to je o kapacite kanálov priestoru času. Vo svojom článku 4.6, sa diskutovať o vplyve Ricean blednutie, blednutie korelácia, XPD a degenerácia kapacity MIMO. Dúfam, že táto kapitola pomôže pochopiť vzťah kapacity za rôznych podmienok pre blednutiu MIMO. Ďalej, ak u nájsť voľný čas niekedy neskôr, plz dajte mi vedieť niečo detail vášho projektu v prípade jeho nie moc dôverné. To mi pomôže aktualizovať sám o aktuálnom výskume aspekty. BR, MAK

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back