k elektrickej sieti izolátor pre nulovú crossin v MCU ATmega32

N

nowfal85

Guest
h ** p: / / www.mikrocontroller.net/attachment.php/365292/AN182.pdf chcem použiť podobný okruh pre nulou ako v ATMEL apllication .. Tu prikladám schému, ktoré chcem použiť? Tiež by som chcel pridať odpojovač AC Možno PC814. Ako môžem začleniť do tejto schémy? Wat mal hodnotu Rx a Ry byť? Ja používam nulou určiť oneskorenie MCU fter ktoré som spúšť triak akúkoľvek pomoc ocenia vďaka

Ahoj, BTW, wher chcete dať izolátor v tom, že CKT ... medzi spúšť UC signál a MOC? Myslíte si naozaj potrebujete, ako MOC sám je opticky izolovaný triak vodiča dajte mi vedieť, čo presne je váš zámer. ide,

Tento obvod sa zdá platiť 12V AC na vstupné svorky AVR za účelom zistenia nulou. Nemožno priamo použiť 12V AC alebo 17V na vrchole k AVR bez poškodenia. Obvod používa obmedzovacích odporov RX a RY spolu s vnútorným svorky diódy v rámci AVR pre obmedzenie napätia. Tieto vnútorné upínacie diódy neboli navrhnuté tak, aby množstvo prúdu. Preto by som začať tým, že obmedzuje maximálny prúd na menej ako 500uA. 17V/500uA = 34K ohmov. Deliaca to rovným dielom medzi RX a RY a výber najbližších 5% odpor znamená používať 18K alebo väčší odpor. Dalo by sa použiť len jeden odpor (34K alebo vyšší) a tie transformátora priamo na GND. Pôvodný dizajnér zrejme používal dva odpory pre obmedzenie prúdu je nezamýšľaný mis-nadviazané pripojenie. Pre zvýšenie bezpečnosti môžete pridať externý Schottky diódy paralelne s vnútorným svorky diódy, bude to chvíľu aktuálnej záťaže z AVR.

Chcem použiť vypínač na vstupnej strane .. ako aplikácia na vedomie, hovorí, že nulou metóda môže spôsobiť hluk v digitálnej vstup do obvodu .. PC814 by mohli byť použité na vstupnej strane, ale neviem ako .. Ak mám použiť shottky diódy v tomto obvode, ako to mám urobiť? môže mi ukázať u diagram?

používať moc serices opto isolater, ktorý má vstavaný nulou detekcie časť a spojiť to s SCR.

existuje náznak v CKT časti .. hav len pozrieť na priloženej file.i nie som schopný nahrať obrázok.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back