jednoduchého RF PCB softvér

M

mhtplsh

Guest
návrh R potrebné o jednoduché RF PCB softvér. Hlavne medené výplne byť jednoduché a dokáže izolovať podložky dokonale.

Osobne som nepoužil sám, ale bolo mi povedané, že posledná verzia chráničov má celý rad vylepšení konkrétne týka mikrovlnnej usporiadanie rady.

Obvod výrobcu-traxmaker je najjednoduchšie použiť, ale neviem, či je jednoduché použitie pre RF. Aj HV vlastné skripty pre tvorbu Rf PCB v PageMaker. Je to časovo náročné, ale HV všetko vybavenie, okrem súboru Gerber. Vynikajúca medi vyplniť. Lepšie ako u mnohých profesionálnych softvér.

Môj najväčší DPS R jednovrstvové, dvojvrstvové takmer žiadne. My PCB r nie je príliš zložitý. Nie je potreba Autoroute atď I šťastní, keď Rozvrhnutie a pripojenie ručne. Žiadny problém un craeating vlastný priečinok knižnice. Stačí mať ľahký copperfill s dobrou izoláciou medzi medi vyplňte a vankúšiky a sledovanie.

Tu je free software si môžete stiahnuť z DPS fab domu. www.pcb123.com Ak si chcete urobiť tlače filtre alebo antény, budete mať ťažké.

Čo môže PADS 2007 poskytujú pre návrhárov RF PCB? Všetky polia okrem simulátor Hyperlinx. Filter Designer? Prenosové vedenie Designer? Pre jednoduché RF PCB, myslím, že najlepšie je ADS. Jeho usporiadanie nástroj nie je tak užívateľsky prívetivý, ale po simuláciu, optimalizáciu si môžete dať napríklad microstripes po dispozičné riešenie môžete použiť Motivácia pre post-layout simulácie.

MWO a Ansoft designer tiež dobré kandidátmi, ktoré sú jednoduchšie než reklamy, ale ja som s ADS Cestou som videl mnoho PPL, použite inzeráty s mentorom boardstation, práca s inzeráty v sekcii RF, a potom trnasfer všetky práce mentora dokončiť dosku, a aby usporiadanie remanining častí khouly

Môžete napísať, ako môžem previesť PCB tvoriť Mentor reklamy? Alebo nejaký návod pre to? A Mám záujem o odpoveď, ako sa môžem dať PCB, ktorá je s OrCad, podložky, protel ... ADS k tomu, aby Momentum simulácia? Používať niektoré štandardný formát, alebo ako?-S

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back