Je to platný otázku?

K

kolahalb

Guest
Som ukázať, že N. (A + B) = 0, ak nie = 0 ÑxAis ÑxBis nie = 0 Myslím, že to nie je platný question.You prosím check.If to je správny potom mi povedať, ako začať. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 7 minútach: [/color] [/size] OK, to bol zápis problém. To, čo je dané, že zvlnenie alebo skrúteniu B nie sú nulové.

Upresnite svoj dotaz. Povedzte nám, čo eveything meno znamená. potom možno môžem pomôcť. N. (A + B) =? A =? B =? ÑxAis =? ÑxBist =? mayyan

OK, A a B sú vektorové polia majú zvlnenie rovná nule. Máme ukázať, zo div (A + B) = 0 Možno je otázkou, wrong.Except z nejakej konkrétny príklad, že nie je correct.Hence, nemožno dokázať. V skutočnosti, pretože som chcela niekoho, kto by so mnou povedať, že to je zlé, zaslaných cez tento here.But, bohužiaľ, krútiť a div znamenie nepreukázalo, že jasne.

div (A + B) = div div + B = 0, takže my musíme mať div A = B-div alebo A =- B, ale informácie o ich zvlnenie povie nám nič o ich odlišnosti, tak to nie je pravda. div rot A = 0, ale to neznamená, že div A = 0.

Nemohol som pochopiť, symboly, ktoré ste použili. Prosím, objasnil.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back