Je spracovanie obrazu je časť vstavaných systémov.

J

jitkasem

Guest
Každý, kto expert v oblasti vstavaných systémov, prosím, pomôžte mi. Ja spracovanie obrazu na osobnom počítači len by som mal zavolať svojej práci vstavaných systémov. Ďakujem. Jitkasem

U nahhh nesmie hovoriť vstavaných systémov. stačí zavolať, že spracovanie obrazu aplikácie v x86 PC

No, nemôžete hovoriť embedded systémov. spracovanie obrazu môžu byť niektoré aplikácie vstavaných systémov, ale to bude veľký rozdiel v práci na osobnom počítači. Rozdiel je vo výpočte výkonu, inštrukčnú súbor a kompilátor, atď Takže ak chcete implementovať spracovanie obrazu v embedded systémov, je potrebné veľa práce. Môžete si nájsť kompilátor pre vašu cieľovú embedded procesor a odhadnúť zaťaženie procesora, potom budete mať väčšie pochopenie pre to.

[Quote = jitkasem] Každý, kto expert v oblasti vstavaných systémov, prosím, pomôžte mi. Ja spracovanie obrazu na osobnom počítači len by som mal zavolať svojej práci vstavaných systémov. Ďakujem. Jitkasem [/quote] No tak to je vložené. Na rozdiel od PC, vstavané systémy majú niekoľko obmedzení, napríklad energie v batérii-riadené zariadenia, v reálnom čase reagovať, napríklad v automobilovom, malej veľkosti, menší priestor, nízke náklady atď

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back