jain pane (reg - výroba práce )-------- PIFA antény

J

Jayantha

Guest
ahoj pane,
Na to výroba práce, prvým krokom je príprava maskou, že ľudia, kto sa chystá maska, že sa pýtajú AUTOCAD daigarm.V mojom prípade som PIFA anténa má groundplane, náplasti, je skratu pinov a sondy krmivá zapojený medzi rovinou vozovky a vyžarujúce náplasti.suggest me.masku môžete pripraviť aj oddelene pre rovinou vozovky a vyžarujúce patch (rozumie samostatný AUTOCAD DAIGRAM) a čo by som mal urobiť pre skratu pinov a sondy krmív pri kreslení v AutoCADu.
ODPOVEĎ ME čo najskôr

so zreteľom
Jayantha

Ahoj, Jayantha:

Nie som si istý, či je nutné použiť 2D alebo 3D DXF DXF.Ak je to 3D DXF, môžete použiť polygóny z IE3D, ako sú.Ak používate 2D DXF, môžete skúsiť postaviť si skratu pinov a sond aj niektoré tvary na vrstve.Mali by ste mať 3 vrstvy: (1) patch vrstva, (2) prízemnej vrstvy (3) skratu pinov a cez vrstvu (ako niektoré tvary sú predloží).Od 3 vrstvy, budete schopní vytvoriť IE3D model ľahko a môžete tiež použiť na výrobu.

S pozdravom,

ahoj pane,
krmivo pre pripojenie sondy mám pripraviť diery, ktorá sa rovná polomeru konektor vyžarujúce náplasť.

Ahoj, Jayantha:

Myslím, že by ste mali používať na opis vrstiev polygónov všetko, vrátane opravy, pozemné a sond apod Po dostanete vrstvené polygóny, ste schopní urobiť čokoľvek chcete.V skutočnosti je naša dovážať schopnosť založenú na vrstvené polygónov.Môžete importovať vrstvené polygónov a ich využitie na vybudovanie záplaty, dôvody, sondy a priechody.Celý proces je automatizovaný na aGIF (Automatic geometrie na Ie3d Flow).AGIF umožňuje užívateľovi vytvoriť IE3D modely a vykonávať efektívne simulácie priamo pre opravu súborov GDSII alebo buniek z Cadence Virtuoso.To tiež umožňuje používateľom vytvárať IE3D modesl vrátane priechody, plesy a pájecí drôt dlhopisy z Cadence Allegro pre PCB a Cadence APD pre balenie.Ste schopní vytvoriť zložitejšie modesl priamo z Cadence rozloženie bez únavné ručné operácie.Pozdravy.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back