IR diaľkové ovládanie kódy

S

seadolphine2000

Guest
Ahoj, ... Je internetové stránky, kde by som mohol stiahnuť ovládače kód pre určitú TV, Hi-Fi, DVD prehrávač, ... atď? Chcem, aby sa univerzálne diaľkové ovládanie, aby som mohol ovládať viacero zariadení pomocou jedného diaľkového ovládača. Unfortunatley, všetky kódy som našiel, je u značky, ktoré nemám. Značky som si: TV -> JVC, Sanyo, NEC. Satelitné prijímače -> Qmax. Vďaka hoši za váš čas a consideratons.

Pico, .. Vďaka za pomoc, ale odkazy, ktoré mi dal obsahuje iba dátové formáty jediný. Musím tiež kódy. Môžete mi pomôcť? Ešte raz vďaka.

Musíte sa snažiť opatrenia o svoje vlastné, pomocou osciloskopu a IC IR prijímač a môžete analyzovať priebeh. ide o

e_eja napísal:
Musíte sa snažiť opatrenia o svoje vlastné, pomocou osciloskopu a IC IR prijímač a môžete analyzovať priebeh.
Vďaka za odpoveď, ale ... Myslíte si, že je to praktické? Ja si to nemyslím. Viac ako, som sa snažil robiť to, čo si povedal, ale zistil som, že čipy sú úplne chránené nejaký vosk alebo plastu, že som nemohol dosiahnuť čipy kolíky. Takže, iné riešenie? Ešte raz vďaka za pomoc.

Zistil som, že dosť málo diaľkových ovládačov s ICS, tj že nemajú COB (čipy na doske), ale plne plastu balené IO. Myslím, že veľa mod lokalít, ktoré môžu pomôcť. Google pre tieto stránky. Iný spôsob môže byť pre príjem kódu cez IR kanál a pomocou dekodéra / Rx pre zobrazenie kódov. A prosím, zverejniť kódy pre každého prínosom.

Mám dekódovať Samsung RC s rozsahom. Môžem poslať, či chcete.

offcourse pomocou osciloskopu dekódovať IR signálu je praktický .. Hľadanie RC-5 a REC-80 kódy .. Väčšina diaľkových ovládačov d tieto .. a existuje mnoho spôsobov, ako dekódovanie

Saim2K napísal:
Mám dekódovať Samsung RC s rozsahom. Môžem poslať, či chcete.
Vďaka za pomoc. Budem rád, ak by ste mohli poslať. Ešte raz vďaka.

Môžete použiť [url = http://www.compendiumarcana.com/irwidget] tento jednoduchý obvod [/url] sa pozrieť na kódy zaslané diaľkové ovládače máte. K dispozícii je tiež jednoduchý 74HCxxx okruhu - viac dielov, ale mikrokontrolér programovať.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back